România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Dumnezeu decide cand venim si cand plecam de pe aceasta lume si familia in care ne nastem. E normal ca parintele conform drepturilor omului sa-si creasca si educe copiii conform convingerilor lor. Atunci cand copilul va creste isi va alege propriul drum.
Chiar si O palma data unui copil este incomparabila cu trauma lasata de separarea copiilor de parinti. Trauma separarii de parinti lasa urme adanci in dezvoltarea copilului asemanatoare decesului, divortului.
Pt acesti copii care vor avea de suferit daca statul nu isi face datoria!!!rusine Romania! !!
Re:
De un de ai scos asemenea prostie? Me face să cred că eşti bolnav mintal . Cred că eşti batut în cap.
Tu eşti părinte? Dacă eşti aşa faci cu copii tăi?
2. pentru ca Norvegia a ''creat'', prin indepartarea de mama,mai multi asasini periculosi
3. pentru ca motivul real al interventiei autoritatilor norvegiene este ascuns publicului
Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt OM si mama. Si pentru ca acest caz NU va ramane asa, chiar daca de la el va incepe o mare revolta. Daca e vorba de "care pe care", atunci, "PE AICI NU SE TRECE! PESTE COPIII NOSTRI NU SE TRECE!" Romanii au indurat multe, foarte multe, dar p-asta n-o mai inghitim! Pe viata si pe moarte! Pana la capat! De-aia am semnat! Multumim pentru ca va implicati. Suntem cu voi! Suntem pentru ai nostri. Fiti tari, Bodnariu! O scoatem noi cumva la capat! Nu cedati! Hai sa-i frecam pa-stia la icre pana or sa-si blesteme zilele pentru gestul facut! Sa returneze TOTI copiii furati de la oricine.
| This discussion has been closed. |