România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
nostru . Dorinta mea pentru acesti copii este sa foloseasca ambele nume date Parintilor [ tata si mama ] !!
Norvegia, te rugam, fii mai umana !
Apreciez aceasta petitie si admir initiatorii ei
Acesta petitie dovedeste fara nici o indoiala demnitatea natiunii noastre, mandria de a fi roman. As dori ca acestei petitii sa i se alature cat mai multi romani indiferent unde s-ar afla. In fata abuzurilor doar uniti vom invinge. Speranta mea este ca aceasta petitie sa devina cea mai semnata petitie initiata vreodata. Pierderea copiilor prin abuzuri ale oficialitatilor este cea mai dureroasa situatie prin care cateva familii au trecut. Acest abuz trebuie oprit acum, pentru a nu mai da ocazia ca acesta sa se mai repete in viitor.
copiii trebuie sa stea langa parintii naturalii!!!
Doamne ajuta ca acesti copiii sa revina in familiile lor.
Doamne ajuta ca ei sa nu ramana traumatizati pe tot restul vietii.
ESTE INGROZITOR SA RAMAI FARA EI.
Români , ridicați-vă la înălțimea demnității noastre pe care știm c-o avem ( alții vor să ne-o calce în picioare ) și să nu mai lăsăm să se întâmple asemenea atrocități nicăieri în lumea asta !
Destul au fost războaie și învrăjbiri în atâtea secole , acum e timpul să milităm pentru PACE MONDIALĂ !
Ăsta e țelul noii epoci în care trăim !
Trăiască LIBERTATEA !
Trăiască PACEA !
Trăiască IUBIREA !
Trăiască Planeta Pământ !
Autoritatilor nu le pasa de copii, cautand ca prin adoptie internationala sa-i desparta ca frati.
Mi se pare un gest criminal.
Copii trebuie sa se intoarca in familie.
| This discussion has been closed. |