România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Sunt tata și pentru o perioada sunt plecat din țara, dar îmi este dor de copiii mei și as vrea sa-i vad cât mai curând. Doar gândul ca nu i-as mai vedea niciodată ma face sa-mi pierd mințile.
M-am pus în locul lui Marius Bodnariu și am plâns!
Pentru mine Norvegia este un loc care va fi evitat pentru totdeauna, voi verifica cu atenție fiecare produs pe care îl voi cumpăra sa nu fie de origine Norvegiana. Produsele Norvegiene nu au ce cauta în casa mea, fiindca atunci cand le voi privi voi plange aducandu-mi aminte de copiii romani rapiti...Chiar dacă vor rezolva în final cazul, faptul ca au despărțit copiii de părinti pentru atâta vreme este de neiertat Norvegia.
Am convingerea ca statul, oricare ar fi acela, nu se poate substitui rolului familiei. A permite acest lucru înseamna a deschide poarta spre orice abuzuri.
Norvegia te voi evita pentru todeauna, pentru ca sunt roman si mi-e frica ca imi vei rapi copiii
Am semnat acest protest pentru faptul ca acesti copii au fost furati de catre cetatenii unui stat '' DEMOCRATIC ''
Cred ca s-ar putea apela là Papà la Vatican, El ajuta familiile pt ca pt lumea crestina este totul!!!! El are putere si forta in ceea ce spune
Doamne ajuta
Sa va dea Dumnezeu tarie si sa puteti sa aveti cât mai curând familia reîntregita
Români , vă iubesc !
Vă iubesc fiindcă de fiecare dată când dăm de o problemă de viață și de moarte știm să strângem rândurile și să fim noi înșine și pentru că oricât ar vrea cineva să ne inoculeze ideea dezbinării și a distrugerii ca neam , noi de fiecare dată renaștem ca pasărea Phoenix . Să nu uitați asta niciodată !
Pt familia Bodnariu
Dumnezeu sa îi ajute sa treaca prin aceasta problema Cred ca s-ar putea apela là Papà la Vatican, El ajuta familiile pt ca pt lumea crestina este totul!!!! El are putere si forta in ceea ce spune Doamne ajuta Sa va dea Dumnezeu tarie si sa puteti sa aveti cât mai curând familia reîntregita
| This discussion has been closed. |
Norvegia fascistă
Te apucă nebuneala când vezi că în numele democrației se întâmplă atâtea orori mai ceva ca în Evul Mediu când erau cele mai înfiorătoare torturi ; în loc să trăim în armonie unii cu alții - suntem în secolul 21 , pentru numele lui Dumnezeu - ne schingiuim unii pe alții ca și când cineva are drept de viață și de moarte asupra celuilalt .