România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Crima in numele "legii"
Crima in numele legii. Oare aceste rapiri de copii sunt singurele crime comise ? Nu ! Iata efectele celui de-al 2-lea razboi mondial. Iata un popor "occidental" care necesita consiliere din partea psihologilor si dupa zeci de ani.
Romani, stati acasa !
Iata dragi Romani ca trebuie sa fiti atenti ce tara va alegeti daca doriti sa va parasiti pamantul natal, tara care v-au dat valorile.
Mă alătur cu trup și suflet demersului inițiat de Antena 3, sprijinind toate acțiunile împotriva acestei samavolnicii.
Raspuns
Se pare că mașinăria numită stat nu funcționează absolut deloc când este vorba de românii de rand care au nevoie de sprijin în special pt cei aflați în afară granitelor demonstrând interes doar la colectarea taxelor ....clasa politica trebuie sa urmărească interesele și drepturile cetățenilor nu ale unor corporații criminale.
copiii nimanui
Vezi cat zici ca e Norvegia civilizata,democrata are si ea ciudateniile si abuzurile ei.sa puna norvegienii sa-si faca singuri copii nu sa-i ia de la altii sau o fi valabila chestia aia ca la ei fiind frig barbatii nu pot sa mai faca copii,adica nu ...........tind sa cred ca asa e,natalitatea e scazuta,sa schimbam tara pt vreo cativa ani sa vina ei sa se puiasca in Romania si sa ne ducem noi la ei,sau sa importe barbati de la noi cu contract tot sa le faca copii la femei acolo sa nu mai fure pe ai altora
Păcat.....de duci in alta țară ca sa fie mai bine nu mai rau
.
Din solidaritate cu suferinta copiilor si a parintilor din Norvegia
Copiii nu sunt proprietatea statului, parlamentului sau a barnevernetului(o organizatie care ar trebui interzisa prin lege!!!). Ei-barnervenetul-sunt mai aproape de o organizatie terorista (RAPESC COPII DIN FAMILII...!!!) si nicidecum de protectia copilului!!! Cand va veni judecata lui Dumnezeu peste voi va veti ruga sa nu fi avut ocazia sa va atingeti de copiii Lui...grija mare la ce faceti in continuare. Redati copiii celor ce le apartin...familiei Bodnariu!!!
| This discussion has been closed. |
Sincer sa fiu nu cred ca se va rezolva mare lucru daca aceste petitii vin numai din alte state.Cred ca trebuie sensibilizat insusi poporul norvegian,numai atunci se va putea schimba ceva,numai atunci parlamentul lor va fi nevoit sa traga un semnal de alarma.