România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Am prieteni in Norvegia care sunt oameni minunati . Sper ca sunt multi norvegieni la fel ca ei.
Sper ca Norvegia are suflet.
România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Avem patru copiii minunați (deja toți cu familii). De 1000 de ori ne-au mulțumit că i-am educat în așa fel ca fiecare să fie OM. Metodele aplicate au fost variate, de multe ori și corecții fizice. Au dat rezultate. Responsabilitatea, iubirea de părinte nu se dau pe bani (după cum se întîmplă în Norvegia), sunt necondiționate. Tu, ca părinte prin experiența ta viață trebuie să decizi de multe ori în locul copilului ce este mai bine. Și dacă îți sângerează inima, sau sufletul când trebuie să fi sever. O să-ți mulțumească.
Sunt și suntem alături de VOI și de familia Bodnariu cu tot sufletul. BORBÉLY Ema.
Mulțumesc tuturor penru inițiativă.
Noi vorbim doar de cei 5 copii, dar am înțeles că mai sunt 16 copii în această situație ; nu cred că e normal ca ceilalți părinți disperați să fie lăsați deoparte și doar familia Bodnariu să intre în discuție . Această ofensivă a opiniei publice este pentru fenomenul aceasta sinistru de răpire a copiilor în întregul lui și nu pentru o familie anume . Să nu uităm asta și să știe și celelalte familii că suntem alături de durerea mare care-i încearcă și că DACĂ VOR FI ELIBERAȚI CEI 5 COPII , ATUNCI VOR FI ELIBERAȚI ȘI CEILALȚI .
| This discussion has been closed. |
Trebuie sa ne mai gandim! Daca ei sunt civilizati, noi cum suntem?! si de ce?
Normele care dau calitate unui om, unei societati sunt foarte discutabile.
In cazul de fata SUFERINTA este cheia.
Simplu. Aceasta masura provoaca suferinta parintilor si copiilor si nu indreapta o suferinta.
Lumea ar fi mai buna fara astfel de practici in care viata unui copil, a unui om este o activitate comerciala.
Multe ar fi de spus.
Indreptati-va mintile strambe!