România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Daca stam si ne uitam ...fara a face nimic...nu este o solutie!!
Dumnezeu sa ii ajute!
Sunt MAMA și nu-mi permit să fiu nepăsătoare! Fără FIUL meu,EXISTENTA mea,ar fi INUTILA!!!
PERIOD!!!!
Va urmaresc din prima clipa seara de seara si in reluare, deca ratez emisiunea.
Nu pot face un top al subiectelor dv., Dar aceasta "telenovela" nu este doar f impresionanta dar si f educativa. Romania nu este o tara de mamicute...isi arunca fiii peste granite. Efectele?!... Norvegia isi plateste mamicutele sa-si creasca copiii si mai vor si altii...cu drag....(mi-am strans fetita in brate, cel putin o data in plus, zilele acestea...)
Sunt alaturi cu toata familia de durerea inimaginabila prin care trec aceste familii, am si eu patru nepotei MINUNATI , II IUBESC MAI MULT DECAT VIATA MEA ,DECI SA-TI PIERZI COPIII IN ACEST MOD DE-A DREPTUL SALBATIC ,SA-TI FIE SMULS COPILUL DIN BRATE .....ASTA E O TRAGEDIE, DOAMNE AJUTA-I SA-SI REVADA FAMILIA REUNITA ...TUDORAN VIOLETA CU COPIII SI TOTI NEPOTEII
Cetatenii norvegieni sunt direct responsabili pentru legile lor - Rusine !
Consideram Norvegia a fi o tara de oameni normali. Atat timp cat cetatenii Norvegiei nu iau o pozitie, clar ca nu sunt normali, sa le fie rusine; clar ca norvegienii au o problema cu capul, nu departe de alte forme de extremism. Personal consider poporul norvegian fiind iresponsabil acceptand astfel de rapiri.
Succes în demersul dumneavoastră
| This discussion has been closed. |