România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Mam saturat sa tot fim hartuiti atat an tara cat si afara.Trebuie sa ma tinem si capu sus si cred ca e momentu sa ne aratam adevarata valoare de Romani
Eate..infiorator,ABSOLUT DE NECREZUT, ca in sec nstru,in 2016,intr-o tara pretins..civilizata,sa se permita asa ceva!! Si mai ales ca este o practica obisnuita la ei!!PROPUN ..BOICOTAREA SI OCOLIREA,IGNORAREA ORICAROR PRODUSE CE PROVIN DIN NORVEGIA. SI,PECAT POSIBIL..SA SE PROCEDEZE ASA,CAT MAI VIZIBIL,CLAR SI MEDIAT POSIBIL! ..RESPECT,RESPECT DE MII DE ORI..ANTENA-3 SI REALIZATORILOR PROGRAMELOR EI!!!!!
Re: NOR
Noi nu suntem prosti si multi. Suntem normali de aceea suntem multi fiindca normalitatea este regula. Tu esti anormal si nu in sensul de exceptional ci de deviant. Fii fara grija, viata te va pune la locul tau si vei da cu capul de pragul de sus, asa cum meriti.
"De ce ai semnat aceasta petitie?" Ma rugati sa las un comentariu...dupa care ma intrebati de ce am semnat aceasta... Nu stiu cine a intocmit acest formular de "multumire pentru semnarea petitiei", dar ceva nu mi se pare a fi in regula, mai ales ca afisati in stanga paginii si preturile "eficiente si necostitisitoare". Ce urmariti de fapt, domnilor/doamnelor?! Poftiti, acesta este comentariul meu! Multumiti?!
Romani, fiti alaturi de Familia Bodnariu si semnati petitia pentru a determina autoritatile norvegiene sa restituie familie acesti copii care ii apartin: biologic, sentimental si... natural. I.F.
| This discussion has been closed. |