România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Copiii Botnariu
E o crima ce se întâmpla, o trauma inimaginabila pentru o familie cum știm noi romanii sa înțelegem , in cultura noastră , noțiunea de familie.Sper din suflet ca toate familiile aflate in aceasta situație dramatica, sa fie ajutate.Doamne ajuta!
copii bodnariu
NORWAY, DACA TE PREZINTI CA TARA CIVILIZATA A SECOLULUI XXI, RENUNTA LA ACEASTA ABERANTA, DEZUMANIZANTA LEGE. ESTE INUMANA SI TE PUNE LA STALPUL INFAMIEI INTERNATIONALE. DACA VREI SA FII O NATIUNE CARE POATE NASTE MONTRI SAU E SCHLODITA SUFLETESTE E TREABA TA, DAR NOUA DA-NE COPIII BODNARIU, PENTRU CA SUNT AI NOSTRI. II PRETUIM SI II IUBIM. EI FAC PARTE DIN FAMILIA NOASTRA ROMANEASCA. STOP ABUZURILOR!
a fost initiata de antena3 si am incredere in ei
Pentru a ajuta copii sa revina la parintii lor. "Unde esti tu Tepes doamne."
Nu vreau sa jignesc poporul norvegian,dar legislatia lor este impotriva naturii, sa nu ma exprim altfel "Cruzime,,este putin spus sa nu lasi un parinte sa-i spuna propriului copil ca-l iubeste...
Nici nu-mi pot imagina ce este in sufletul celor mici cand se vad purtati de vant! Daca parintii lor poate inteleg legile neomenesti, cei mici stiu doar ca nu sunt in bratele parintilor. De aceea am semnat!
Crezi ca exista vreun precedent ca autoritatea norvegiana sa fi rapit un copil evreu? sau englez (asta in cazul in care ai vreo info privind modul cum sunt crescuti copii in UK si cam ce educatie primesc de la mamele lor)?
| This discussion has been closed. |