România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Este important sa ne unim noi ca natie pentru a le putea fi de folos celor care sunt plecati din tara!
Re: Sunt alaturi de familia Bodnariu caci nu doresc ca nici o familie sa treaca prin aceasta suferin
#13526: - Viorica Suciu
Aceasta autoritate dinNorvegia cu apucaturi fascisto/hortiste pune in practica o "directiva" secreta a unei autoritati supreme norvegiene, referitor la "purificarea" genetica aflata intr-o faza inaintata de degenerescenta.Acum40/50 de ani, norvegienii care veneau in Mamaia la odihna (nu la tratament) erau 60/70% handicapati cu vizibile tare genetice.Singura rezolvare este C.E.D.O.
Pentru ca SOLIDARITATEA ne defineste. Noi trebuie sa ne ajutam , altfel vom astepta mult mult dar mult sa vedem o initiativa din partea celor alesi tocmai de noi ....ciudat !
Sa inversam rolurile - prin absurd daca Romania ar urma aceeasi procedura cu familii din Norvegia stabilite pe teritoriul Romaniei ce ar face statul Norvegian, ce ar zice norvegienii. Sa le fie RUSINE .........
Re:
foarte buna inițiativă am si eu copii sunt în străinătate de 20 de ani dar nu s-au mai auzit asa ceva...dumnezeu să le dea putere să rabde este foarte greu am facut si noi protest la roma speram ca autoritățile române să se implice mai adânc să nu ne fie rușine suntem români si suntem mândri de noi
SHAME ON YOU,NORWAY!!!!!!!!!
Cred ca incalcarea principiilor crestine nu poate conduce la nimic bun.
| This discussion has been closed. |