România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
As a humam being gifted with logic thinking I adress you. I am shocked by what I am seing. If you try to take the puppies away from a mother dog, you take the risk of being bitten. It is a natural instinct of that animal. I notice that primal instincts and human rights do not exist in Norway. What are you? I am not a genetician to conclude that alcohol can do such things. I will sign for the Romanian Embassy to be recalled from Normay. Shame on you. Make your own babies don't steal them and stop drinking alcohol.
NU se pot numi OAMENI acei ce fac asemenea abuzuri
Un abuz grosolan facut de autoritatiile norvegiene trebuie sanctionat nu doar de catre intreaga europa ci de catre intreaga lume, iar in fata abuzurilor de orice fel si de orice natura trebuie sa fim uniti si sa sanctionam pe oricine atenteaza la traiul si viata noastra sociala.
Constantin Adrian
NORVEGIA........o poveste urata!!!! tara care fura copiii!!!!
Daca iar fi luat copii unor parinti care tara lui e puternica ,nu cred ca se termina asa simplu treaba asta murdara de a lua copii de langa parinti,dar noi din pacate suntem lasi si o tara fara nici o putere si nu avem de spus nici un cuvant in fata uniunii europene pentru ca nu ne baga in seama decat cand au nevoie de noi.Sper sa isi recupereze copiii si sa plece naibii din tara aia care le ia copiii romanilor,dar ma gandesc ca poate au ceva cu romanii
| This discussion has been closed. |