România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
tutror celor care trec printr-o asemenea drama .
Doamne ajuta-ne !!!
Nimeni din lumea nu poate sa dea unui copil ce poate s-ai dea o mama care l-a purtat in burta 9 luni.
Rusine! rusine ! rusine pentru Norvrgia, barbaria care se intimpla in secolul 21.
Hello,
As a humam being gifted with logic thinking I adress you. I am shocked by what I am seing. If you try to take the puppies away from a mother dog, you take the risk of being bitten. It is a natural instinct of that animal. I notice that primal instincts and human rights do not exist in Norway. What are you? I am not a genetician to conclude that alcohol can do such things. I will sign for the Romanian Embassy to be recalled from Normay. Shame on you. Make your own babies don't steal them and stop drinking alcohol.
Solidaritatea întărește integritatea și identitatea unei națiuni.
Nu sunt singurii în aceasta situație ... Mai este și fam. Nan, și probabil mulți alții despre care nu se vorbește... Chiar suntem ai nimănui?
Și...sa nu uităm, drama acelei adolescente care nu demult a fost îndepărtată abuziv de mama adoptivă, și care s-a sinucis... Aceste drame lasă cicatrici adânci pe sufletele puternice, iar pe cele slabe le ucid!
Ceea ce este si mai grav, este faptul ca este o practica de ani de zile si nimeni nu face ceva in aceasta directie.
Norvegia face trafic de copii.
| This discussion has been closed. |