România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Sper ca această Petiţie să găsească şi înţelegerea familiilor Norvegiene cu copii, dar şi a Monarhiei Norvegiei şi să aibă succes, însemnând revenirea la părinţi a copiilor Bodnariu.
Profesor Dr. Inginer Corneliu Cincu
Copiii familiei Bodnariu
Am si eu. 3 copii și nu pot concepe viata mea fără ei
.
Pentru că sunt creștină,....iar în Cuvîntul lui Dumnezeu este îngăduit să pedepsești copilul, cu nuiaua, Cine este mai presus decît Dumnezeu,....nimeni. Nu sunt violentă sunt pașnică și plină de dragoste pentru poporul meu care din pricina neascultării a fost nevoit să se împrăștie prin întreaga lume. Bunul Dumnezeu să ne ierte și să ne aducă copii acasă.OM. Popor român uneștete, iubeșteți aproapele, hai să ne punem pe genunchi și să devenim un popor binecuvîntat de Dumnezeu, să fim cu adevărat creștini.
Este o practica condamnabila,..aproape ..nazista..,daca imi este permis..sa ma exprim astfel.
VA MULTUMESC pentru posiblitatea de a ma exprima...si de a apara dreptul la demnitate al romanilor din NORVEGIA
Hortenzia-Silvia-Maria Dogaru
ORADEA
Vă mulțumim pentru inițiativă.Sunteți cei mai deștepți oameni pe care îi are România.Un părinte nu poate trăi fără copiii lui
Am semnat din solidaritate și din instinctul patern care mă face să mă revolt și să fiu dornic de răzbunare. Noi trebuie să fim mai uniți ca niciodată și să le trimitem un mesaj. PESTE ROMANI nu se treceAlin Chirila Iasi
ptr.copiii romani rapiti in norvegia
Sint mama dar si bunica, nepotica mea e linga mine tot timpul eu o cresc , parintii ei muncesc, nu au timp, tatal e sofer pe comun itate, mama e la supermarket in ture, deci copilu este numai cu mine are 6 ani, in fiecare seara inainte sa adoarma ma pupa imi spune mereu buni te iubesc iar eu fac acelasi lucru ptr.ca o cere fetita, un copil are nevoie de dragoste, o doreste si asta nu o poate avea decit de la familie, nici un strain nu o poate oferi, dar mai ales intr-o tara indoctrinata in raceala sufleteasca, daca mi-ar rapii mie nepoata cred ca as- i inebunii nu mai spun de tatal ei, baiatul meu cred ca ar murii cu ei de git, ce tara e asta, in ce lume traiesc ?????nu se poate, e ceva strigator la cer
Pt reintoarcerea copiilor la familia naturala,pt reunirea tuturor copiilor in interiorul aceleasi familii cu parintii lor naturali.
Pt. revenirea la sentimente umane a celor care abuzeaza copiii sub paravanul unor legi de asa-zisa protectie a lor.
Pt rezolvarea acestui caz si prevenirea altor cazuri similare
Pt abrogarea acestei legi de sorginte fascista. Daca norvegienii vor copii mai multi,sa cheme familii de tigani care sa le livreze copii prin contract. Ar avea mult mai multa eficienta.
| This discussion has been closed. |