România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Dreptul cresterii copilului il au numai parintii. Restul e o exceptie. Legislatia norvegiana rezolva problema demografica si a intaririi genetice a norvegienilor. E o ciocnire a civilizatiilor. Norvegienii din nord au o civilizatie ca si a indienilor amazonieni. Asta nu inseamna ca nu ii respect si e dreptul lor sa traiasca asa cum vor. Legislatia insa, in domeniul protectiei copilului, nu e decat un furt de copii de la cetateni straini.
"jocuri" si ...interese
Statul Norvegian greseste sau sunt alte interese in joc? Cat se castiga din acest "joc"? Cine are interes ca sa "fure" copiii pe baza unor diferente culturale de educatie si sa se dea spre adoptie(pe bani?!?).
Am semnat aceasta petitie deoarece stiu ce inseamna sa nu ai copilul langa tine si sa adormi noaptea plangand de dorul sau.
Sper sa se faca dreptate si acei 5 copilasi sa se intoarca la parintii lor pentru ca acolo le este locul.
Eu nu am descris un pic viata mea pentru mila cuiva...doar am vrut si vreau sa precizez k o mama face orice pentru copilul ei pentru binele lui asa cum si eu am facut.
Îngreuna suntem mai puternici sa nu îi lăsăm pe cei din Norvegia să ne fure copii și dreptul de a fi părinți.
Am semnat petitia pentru ca eu consider ca nici un sistem din lumea aceasta nu are dreptul sa desparta vreun copil de parintii lui, pentru ca prin acest lucru produc cea mai mare drama posibila in sufletul copilasului.
Mobilizati-va!
Haidem sa trecem de 100.000 de semnaturi! Va rog, trimiteti adresa petitiei pe toate forumurile si retelele de socializare la care aveti acces!
http://www.petitieonline.com/romania-norvegia_impreuna_pentru_copiii_bodnariu
| This discussion has been closed. |