România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Abuzurile/incompetenta autoritatillor scandinave
Autoritatea pentru protectia copilului functioneaza dupa anumite reguli foarte OK pe hartie. In general scandinavii nu au curajul deciziei, opiniei libere sant invatati sa urmeze orbeste regula fara a analiza prea mult o situatie.
Daca cel in cauza este "de alta provenienta" atunci regula se va aplica 100% fara nici o remuscare. In aceste tari este de preferat sa nu intri in contact cu "sistemul" deoarece vei muri intrebandu te unde i logica. Trebuie totusi vazut pe ce argumente juridice aceasta autoritate isi bazeaza decizia. Noi nu am vazut decat o parte a problemei expusa de massmedia din Romania. Daca autoritatile au abuzat sa plateasca si financiar si cu faima lor de "super civilizati"
Ca parinte nu cred in "solutia norwegiana" , nimeni nu are treptul de ati lua copiii !
Neandertals fara creier! ceva mai bun nu au pentru ca nu le permite putina materie cenusie pe care o au. Neandertals nu aveti copii? voi ce faceti pt copii vostri? daca noi v-am lua copii? Sa va fie rusine !
Re: Re:
MAE a spus în seara asta că toți copiii au dublă cetățenie .
Poate daca Romania ar oferii conditii mai bune de viata, romanii nu ar mai pleca in asa zise tari dezvoltate si nu ar mai trai iadul in sine! poate conducatorii nostri citesc si ei aceste comentarii sise vor gandii sa faca ceva benefic pentru tara asta si copiii ei. Dragi conducaori daca nu va place tara nostra plecati voi! dar daca va place incepeti sa o iubiti, sa ii aparati valorile si copii, sa faceti tara mandra ca are un popor rrumos, curajos,demn si gata de orice pentru viitorul copiilor sai!
| This discussion has been closed. |