România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Caldura si afectiunea din sanul familiei este unica.
Trebuie trezit la acest popor spiritul de unire pe care unii l-au inlocuit cu nepăsarea!
Copiii trebuie sa creasca in sanul familiei. afaiecare familie isi educa copiii cum crede de cuviinta!
Maria
SINTETI UN POPOR NAZIST , A-TI INCEPUT CREAREA OMULUI NOU LA ORDINUL LUI HITLER CIND ATI CREA T UN LAGAR DE PROCREATI A UNEI COMBINATII INTRE BARBARII VIKINGI SI STILATII FASCISTI . ASA A-TI CREATO PE SOLISTA BRUNETA DE LA ABA SI ACUM NU MAI AVE-TI IENICERI ? ASA L-ATI CREAT PE BREVIK ASASINUL A ZECI DE TINERI . AVETI BOGATII SA SFIDATI EUROPA DAR LEGILE VOASTRE MFASCISTE AU RAMAS FASCISTE . M-IE SCIRBA DE VOI NORVEGIA . AM 66 DE ANI AM PICIOARELE AMPUTATE MA NUMESC HATEGAN LIVIU -VASILE SI VA DORESC TOT CE TRAIESC EU ACUM
Return the Bodnariu's childrens back to the family ...as soon as possible !
Am semnat petiția pt ca sunt profund indignata, revoltata si consider ca este inacceptabil gestul Barnevernetului cu privire la copii familiei Bodnariu !
MA ALATUR FAMILIEI BODNARIU SI SEMNEZ PETITIA
Sinucidera copiilor acolo......
Doar redau:
Paranoia generată de acțunile Barnevernet se pare că a atins cote greu de imaginat în Norvegia. Potrivit sociologului C.K., la Universitatea din Oslo se predă, mai nou, un curs cu o temă morbidă: Sinuciderile copiilor sub 7 ani. „Au fost cazuri când asemenea copii au recurs la gesturi extreme. Este vorba despre acei micuți dați spre adopție familiilor-surogat. Probabil n-au reușit să se adapteze la noul climat și au clacat. Prin acest curs, norvegienii vor, probabil, să înțeleagă mai bine fenomenul, pentru a-l putea stopa”.
| This discussion has been closed. |