România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
o practica inchizitionala care trebuie neaparat sa fie eradicata.
Nu pot concepe viata mea fara MINUNILE date de DUMNEZEU:copiii si nepotii mei.
Nimeni pe lume nu ar trebui sa treaca prin cosmarul familiei Bodnariu.
de toti copiii lor.Este inadmisibil si doresc ca o tara civilizata ca Norvegia,tara lui Grieg , al lui Ibsen,etc, sa inteleaga ca fac parte din Europa si sa inapoieze copii parintilor lor. Iubesc Norvegia, am vizitat-o, si doresc din suflet sa mai vedem fiordurile. Cu multa dragoste Prof.Dr. Irina Ioana Popovici
Pentru asta îi ia copiii românului
Despre asta este vorba !!!
Nu este normal sa privezi nici un copil de dragostea unei mame. Nu este normal sa iei copilul de la san unei mame doar pt ca unei persoane atipice i se pare ca ceva. "Mi se pare ca "nu este un motiv suficient sa faci reclamatie cunoscand bine sistemul tarii in care traiesti. Am ocuriozitate directoarea respectiva are copii? daca da ei bine sa facem si noi o reclamatie la protectia copilului pt ca ni se pare ca mama lor nu e capabila sa ii educe corect nu? oare ea stiinduse nevinovata ce ar face? probabil ce facem noi toti acum dar ar vedea imensitatea problemei si si-ar condamna propia tara pt ca nu este corect si normal. Dragi norvegieni mai bine adoptati copiii nedoriti de parinti si zac prin case de copii decat sa le luati parintii unor copii doriti de parinti! Rusine acestor tari asa zis dezvoltate!
Întoarcerea lor cat mai curând in familie
Acești copii trebuie sa se întoarcă neaparat in sânul familiei .. De aceea am semnat petita!
| This discussion has been closed. |