România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Pentru ca sunt romanca si m am saturat sa fim manjiti de toti nazistii homalaii si satanistii Europei
Norvegia
Autoritatile norvegiene se comporta la fel ca acum 1000 de ani, rapesc si sechestreaza persoane, in cazul de fata minori, civilizatia acestei natii este doar de fatada, in realitate ei au ramas aceleasi maimute salbatice care jefuiau Europa acum mai bine de 1000 de ani.
Am fost efectiv socat, cand am auzit ca acest caz nu este singular si ca e o practica uzuala.
Nimeni nu merită această soarta, copiii sunt o binecuvantare de la Dumnezeu. Aceste persoane, pentru că oameni nu putem sa îi numim ,eu cred că nu au copii acasa. Suntem alaturi de familia Bodnariu pentru a recupera ce este a lor adica COPIII.
România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Pentru o tratare corecta,echilibrata a tuturor CETATENILOR EUROPENI(INCLUSIV A CETATENILOR ROMANI)!
pentru ca prin minciuna si prin santaj nu se pot fura copii unor familii ! Rusine, mare rusine Norvegia! ne vrem TOTI copii romani inapoi. daca vreti copii, faceti-va si voi !
Ptr ca clar un caz de persecutie religioasa Daca ei pot sa-l adore pe satan de ce crestinii nu-l pot adora pe Domnul IISUS?
| This discussion has been closed. |
copii trebuie crescuti de parintii lor, parintii paterni isi iuesc copii.