România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Nimeni, niciodata nu ma va convinge ca o palma data la fundul unui copil, ii face mai mult rau acestuia, decat smulgerea lui din sanul familiei, separarea lui pe viata de aceasta astfel incat sa nu mai sti niciodata nimic de el, dar nici sa nasc un copil si acesta sa devina proprietatea exclusiva a statului. Sunt de acord a fie ocrotiti copiii, dar nu cu masuri extreme. Mi se pare ca statul norvegian face abuzuri in acest domeniu, precum comunistii la noi in tara.Cand am aflat despre acest caz, dar nu numai, am trait o adevarata drama sufleteasca, cu nopti nedormite. As vrea sa se mearga destul de departe cu aceste petitii incat sa se faca dreptate tuturor familiilor abuzate de catre statul norvegian, dar si un semnal de alarma pentru statul roman in multe domenii privind protectia copilului. Avem prea multi copii ai strazii, prea putini copii in centre care nu sunt dati spre adoptie si un invatamant atat de greoi incat copiii nu-si mai traiesc copilaria. Ar trebui sa pacem petitii si sa iesim in strada si oentru copiii nostri!
Simplu. Sun patriot.
inclusiv pentru ca dati atentie si celorlalte cazuri similare.
Dumnezeu sa binecuvinteze!
Semneaza,
UN PARINTE
Susținem familia Botnariu....
Logic ar fi ca în cazul în care cineva sesizeaza un abuz, autoritatile sa investigheze si daca e adevarat, si ìn caz afirmativ, ar putea ajuta familia respectiva cu un tip de conciliere. Cel mai bun mod de a-i ajuta pe copii e ajutându-i pe parinti. Modalitati de a ajuta sunt multe si daca se vrea se poate. Modul de actiune a societatii Barnevernet ; denunt->separarea copiilorde parinti->începerea formalitatilor de adoptie la o luna de separare, demonstreaza orice, numai dorinta de a ajuta nu se vede pe nicaieri. Într-o Europa îmbatrânita si cu natalitatea scazuta, logic ar fi ca familiile cu multi copii sa fie protejate si ajutate.
Nu pot sa cred caci intr-o societate civilizata suntem tratati ca niste sclavi , ma intreb cat va mai ingadui Dumnezeu ca acesti oameni in destrabalarea lor sa ne conduca.Sa stie toti din conducerea acestei lumi caci noi nu dam nastere copiilor pentru a ne fi luati si a fi dati in grija homosexualilor , traim intr-o lume corupta si sunt indignat cum presedintele Romaniei si ceilalti parlamentari care nu spun nimic stau nepasatori si se impaca cu gandul ca prin tacere o vor duce bine.Domnule presedinte esti iresponsabil si nu meriti sa ne reprezinti. Semneaza Benta Marcel
Am credinta ca Dzeu ii va ajuta.
| This discussion has been closed. |
Ce fac autoritatile Ro..mane ; diplo..matia, externele, momo Eo ropa (Brux..tel) ,....se cauta la interesele lor personale,..... "Legile Junglei "