România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Cine nu pedepseste pe copil inseamna ca il uraste a zis Dumnezeu.
nu ma refer sa il maltrateze ci sa il invete sa fie om. Daca il lasi de capul lui devine o bestie.
Domnilor,curat murdar lucru !!!
Susțin din tot sufletul familia creștină ortodoxă și dreapta credință, iar în aceste vremuri grele când instituția bisericii ortodoxe și toți slujitorii acesteia, care păstrează dreapta credință și reușesc să o insufle familiilor și oamenilor în general, sunt persecutați efectiv de cei ce urmăresc pe plan mondial să distrugă Adevărul, doresc să strig din tot sufletul ca sunt mândră ca sunt româncă și născută intr-o țară profund ortodoxă, cu rădăcini adânci în tot ceea ce înseamnă tradiția și credința ortodoxă. Degeaba încearcă să distrugă tot ce e bine și frumos în noi pt ca nu vor reuși niciodată...ceea ce avem în suflet rămâne acolo intact și acolo nu vor putea ajunge ei niciodată. Sunt convinsă ca bunul Dumnezeu, Maica Domnului și toți Sfinții noștri veghează asupra acestor copii și asupra acestei familii și sunt alături de ei cu sufletul și îi port în rugăciunile mele. Mă bucur ca există astfel de familii care își educa copiii frumos și sunt convinsă ca Dumnezeu le va rândui toate așa încât să se înfăptuiască ceea ce e cel mai bine pt sufletele lor. Doamne ajută! <3
Daca se va reintregi familia( Asa dorim toti) e datorita interventiei Divine. Noi ne am facut intr un fel datoria.
Împreună putem face lumea mai buna. Nedreptatea trebuie sancționată.Copiii trebuie sa crească în familia naturală. Dumnezeu este Cel care vă aduce izbăvire.
Urmasii vikingilor se comporta ca turcii acum 500 de ani?
Cel mai inalt ideal al umanității este iubirea. Inițial, ea era una cu Dumnezeu. Într-o civilizație în care ”Dumnezeu a murit”, și în care rațiunea este cel mai important reper, sufletul omenesc e hrănit cu agurida regulilor. Copiii sunt dresați, nu educați. Chiar dacă până și jocurile lor au reguli, acestea nu trebuie să infirme bucuria de a trăi! Legile sunt pentru om și nu invers. Afirmația:”Omul e cel mai prețios capital” arată că societatea actuală doar îl vinde și îl cumpără, în numele libertății. Familia este uzurpată de un astfel de criteriu. Să fim de acord cu asta? Până și rațiunea rece, spune că fără soarele cald al iubirii, totul e pierdut!
| This discussion has been closed. |