România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
NORVEGIA NORVEGIA TE VA AJUNGE MANIA LUI DUMNEZEU!!!
DATI INAPOI COPIII SI NU DOAR ATAT....
SA CERETI PUBLIC SCUZE SI OPRITI ABUZURILE!!!
Imi iubesc parintii si nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva.
Pentru ca nu doresc nici la dusmani sa pateasca asa ceva !!!!
Copiii trebuie sa creasca langa parinti si bunici, impreuna cu fratii si surorile lor, intr-un climat de dragoste si siguranta, respectand traditiile si morala crestina a neamului din care fac parte.
Am semnat petitia pentru ca suntem romani si pentru ca am crescut doi copii (de la care avem nepoti) si ne simtim indreptatiti sa luam atitudine in aceasta situatie conflictuala intre o Organizatie particulara de Protectie a Copilului, norvegiana, aberanta, uzurpatoare a rolului familiei, totalitara si fundamentalista (un stat in stat) si Familia Botnariu care a devenit exponentiala pentru suferinta atator familii carora li s-au furat la propriu copiii.
Foarte edificatoare a fost lista motivelor care au stat la baza atator abuzuri facute in numele PROTECTIEI COPILULUI.
Si revelatia a venit asta seara cand am aflat de la Emisiunea d-lui Razvan Dumitrescu ca e vorba de 1 miliard profit anual, sau ca Familiile Adoptive primesc salarii enorme
Ar fi multe de spus si ne este greu sa oprim revolta din suflet si minte.
Va multumim ca sunteti o televiziune de suflet, ca simtiti romaneste si omeneste.
| This discussion has been closed. |
Pentru ca nu doresc nici la dusmani sa pateasca asa ceva !!!!