România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Pentru ca este un abuz de neconceput. In primul rand sa ii desparti de parinti dupa care sa ii si desparti pe frati intre ei. Iar pe sugar sa nu il lasi la mama sa suga. Rog sa se inteleaga clar, nu trebuie sa se inapoieze copii oricum, ci URGENT trebuiesc inapoiati, si un un psiholog sa ii ajute sa treaca peste imensa trauma.
Sunt mama a 3 copii. Nici nu vreau si nici nu pot sa ma pun in situatia acestor parinti . De cate ori vad imaginile cu acei copii smulsi din bratele mamei ...plang .Nu stiu cum as fi reactionat ...nu vreau sa instig la violenta , dar cred ca as fi murit cu acele bestii (oameni nu le pot spune)de gat! Este inadmisibil ! Daca nu am iesit niciodata in strada pentru a-mi cere un drept ...acum as fi in stare sa fac orice ca acei copii sa revina la parintii lor.
Doina Bojan
Noi toti ne punem speranta in dl Johannis ,,,,,de obicei cu teroristi/rapitori nu se negociaza.Daca asteptam dupa Klaus,copii familiei Budnariu vor fi bunici la aceea ora,Klaus se duce doar ca sofer si/sau translator. ...bineinteles contra cost
Este ingrozitor ca cele mai gingase si nevinovate fiinte sunt chinuite in felul acesta.
RUSINE statului norvegian.
| This discussion has been closed. |