Referendum limitare privilegii parlamentari
Actualizare petitie si pregatire pentru a fi trimisa catre institutiile vizate
-ar fi bine sa fie acesta luat in calcul , cam asa e in toata tara
-mi se pare f mult 2,5 salarii medii diN BUCURESTI
-PENTRU CA NU FACE NIMIC DE EI , DA LEGI NUMAI PENTRU EI , FAC AFACERI NUMAI PENTRU EI , AU BANI SA TRAIASCA EI SI ZDRENTELE LOR DE FAMILII INCA 100 DE GENERATII IN COLO
-VREAU RIDICAREA IMUNITATII A TUTUROR DEMNITARILOR
MICSORAREA SALARIULUI LA NIVELUL MEDIU NATIONAL CA SA VADA CUM TRAIESTE POPORUL
Sa aiva si ei salarii ca alti parlamentari din alte tari .
Ar trebui sa facem si o lista pentru reducerea numarului de parlamentari ca avem mai multi ca alte tari care au o populatie dubla sau tripla ca tara noastra. Sa le aducem a minte ca sa facut un referend pe acasta tema si a fost validat.
Referendum limitare privilegii parlamentari.
Buna ziua,
Sunt de acord cu toate cele ce mi-ati trimis pe mail.
As intineri daca vad aceasta probleme rezolvata.
Sa le aducem aminte ca am validat un referendum pentru reducerea lor la 300 care nu sa realizat.
As vrea sa se faca din nou Referendum dar sa nu-l lasam nerealizat caci sigur vrea toata tara acest lucru.Ne-am saturat sa-i vedem cum dorm in parlament s.a.m.d.
Poate reusiti sa aduceti la cunostinta acestor parlamentari sa inceteze cu furtul legal la calculul pensiei , sa se ia in calcul venitul brut ,din care s-au oprit contributiile catre CAS, nu netul ,asa cum prevede actuala legislatie in vigoare (furt legal).Aproape de 2 ani,poate mai mai bine ,plimba oameni prin instante sa-si castige drepturile,iar cheltuielile de judecata ar trebui sa li se impute acestor parlamentari ,nu tot noua ........
Nu se gândesc la binele acestei țări.
Stan Florea din Craiova
Post scriptum:
- Constitutional: orice act care are in el privilegii vadite , pentru anumite grupuri de putere ar trebui verificate inainte de promulgare de presedine de Curte Constitutionala in regim de urgenta de maximum 30 zile calendaristice( ca orice petitie de stat in prezent, pentru celeritate.)
Re:
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti numele dumneavoastra pentru a va sterge din lista. Va multumesc.