Referendum limitare privilegii parlamentari
Si bulgarii vor sa reduca numarul de parlamentari la jumatate adica 120 de bucati. Ia sa vedem daca ei reusesc, daca ei reusesc atunci chear ca noi suntem un popor de prosti.
http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/20993231
Ei sunt SERVITORI AI POPORULUI,nu stapanii sai. Si servitori nu au privilegii!!!
de privilegii.
Cei alesi sunt pentru popor nu impotriva lui si doar pentru ei !
Exemplul suedezilor !!!!
Daca doriti un parlament cu parlamentari cinstiti care sa doreasca binele poporului, atunci taiatile toate sporurile, diurnele, cheltuieli pentru birou si hotel si le dati doar salariul si acela in functie de prezenta la parlament. Atunci vor ramane doar cei care vor sa faca o romanie mai buna pentru romani iar cei care cauta bani, multi bani fara munca or sa plece sigur. Aceia cauta doar bani nemunciti si nu binele tarii. Micsoratile veniturile necuvenite si va fi bine pentru tara si popor.
Păi ar fi timpul să mai scăpăm de cele năpîrci carele ne sug sîngele și care au doar drepturi și indemnizații iar cetățenii de rînd au drept să tacă! :-(
Cautam Primari model european. Cautam Parlamentari model european. Cautam Senatori model european. Cautam Presedinte al Senatului model european. Ca de astia ai nostri scoliti in PCR = pile, cunostinte si relatii, suntem satui... !
| This discussion has been closed. |
Re: Musafir #1961 un adevarat roman
Un roman satul de necinste a lansat o petitie pentru normalitate in parlamentul romaniei. Dar si-a dat seama ca noi romanii din lene si nepasare nu meritam un parlament normal. Asa ca a sters petitia scarbit de nepasarea noastra. Felicitari pentru curajul de a o fi facut.
www.petitieonline.com/plangere_penala_impotriva_parlamentarilor_romaniei
Reason: motivul este ca lumea nu este interesata. Imi pare foarte rau dar inchid totul. nu are rost sa incerc ceva ce altii nu vor si stiu bine ca este pentru binele lor.