PLANGERE PENALA IMPOTRIVA PARLAMENTARILOR ROMANIEI

Pentru ca in 2009 am votat trecerea la un parlamanet unicameral si reducerea numarului de parlamentari.

„Conform Art. 297 Cod Penal, Abuzul in serviciu este definit ca fapta functionarului public care, in exercitarea atributiilor de serviciu, nu indeplineste un act sau il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o paguba ori o vatamare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.

Din punctul meu de vedere este evident ca avem de-a face cu un abuz de care se fac vinovati toti parlamentarii indiferent de partidul politic din care fac parte. Sa vedem parerea procurorilor

Fac apel la toti romanii care mai au un pic de respect fata de bunicii lor care au luptat pentru tara noastra si la toti romanii care vor sa lase ceva bun copiilor lor sa ne fie  alaturi  si sa indepartam caracatita care distruge Romania din interior.

Art. 297

Abuzul în serviciu

(1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-297

ARTICOLUL 8

Pluralismul şi partidele politice

(1) Pluralismul în societatea românească este o condiţie şi o garanţie a democraţiei constituţionale.

(2) Partidele politice se constituie şi îşi desfăşoară activitatea în condiţiile legii. Ele contribuie la definirea şi la exprimarea voinţei politice a cetăţenilor, respectând suveranitatea naţională, integritatea teritorială, ordinea de drept şi principiile democraţiei.

Detalii: http://legeaz.net/constitutia-romaniei/articolul-8-constitutie

Prin semnătura mea, autorizez Florin Lamba să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.