Reabilitarea sau Desfiintarea Strandului Vaslui
minim 4 salvamari acreditati ar fi bine, 2 sunt putini totusi...e o suprafata mare de acoperit.
Sa fie 2. metri maxim e mai bn sau inchis de tot
Dupa ce moare un copil care avea toata viatza inainte si poate alti in trecut si in viitor ? asa se ia masuri in romania de asta suntem desconsiderati oriunde si oricand ;)
strand
Din ce am inteles se va pune o plasa care limiteaza adancimea aia de 5,8 metri,sau niste balize,eu nu sunt de acord cu distrugerea strandului e usor de distrus dar de facut nu o sa mai faca nimeni un strand de la 0 ,strandul din vaslui e cel mai adanc din moldova cu 5,8 metri adancime
Ca cetăţean Român , născut și crescut in orașul Vaslui, în deplinătatea facultăților mintale şi cu amintiri despre alte accidente fatale,petrecute la această JENĂ PUBLICĂ ŞI SOCIALĂ, denumită "ștrand ",
subscriu la cererea locuitorilor din Vaslui, ca ștrandul comunal, devenit afacere supervizată de Primăria Locală, să fie transformat într-un loc de relaxare public. Asta înseamnă apă curată, schimbată la cel puţin o săptămână, dezinfectată zilnic, dar MAI ALES, supravegheat de OAMENI ce pot acorda măcar primul ajutor in caz de înec.... Şi nu prin înec in halba de bere... Vreau sa zic....
DACA SALVAMARII BEAU DEGEABA REABILITAM
DUPA N-ACCIDENTE SAU GANDIT LA REABILITARE...EU CRED CA NU ARE ROST SA MAI LASE ZONA 5 M.TOTUL AR TREBUII SA FIE 2,40M CA LA PISCINA.LA PISCINA DE CE NU SE INEACA LUMEA?
ATATA TIMP CAT NU NE PERMITEM UN NR MINIM DE 4 SALVAMARI CARE SA STEA LA LOCUL LOR DEGEABA REABILITEAZA STRANDUL. LUMEA SE POATE INECA SI LA 1,80M. LA VARA SE VA INTAMPLA ACEEASI POVESTE. ;) P.S
DACA SALVAMARII AR STA LA LOCUL LOR AR FI TOTUL BINE
NORMAL SA MOARA OAMENII DACA ASTIA IAU 9 MILIOANE PE LUNA DEGEABA. STAU SI O FREACA LA TERASA IN LOC SA ISI FACA DATORIA. 1 SALVAMAR LA 300 DE PERSOANE E EXAGERAT DE PUTIN,SI BEAT FIIND.
re
daca tu nu stii sa inoti ce cauti in strand..... pentru mine vina este a lui, daca nu stii nu te baga... si a murit din cauza anturajului ,
Pentru schimbare Vaslui si viata Cetateni trebi alfel de mentalitate la Conducere Oras , trebi mentalitate deslegate de la politica spagara .....
Sper sa avem unul din cele mai frumoase orase in viitor!
| This discussion has been closed. |