Promovarea examenului de definitivat cu nota 7
Exact cum banuiam....bataie de joc! La psihopedagogie s-au repetat subiectele din anii trecuti! Oare de ce? Ca sa nu ia prea multi 8-ul asteptat?
Parerea mea este ca examenul de definitivat este foarte greu ,foarte mult de invatat ,inveti o vara intreaga si nu aplici in practica aproape nimic...iar nota de promovare,8 .este prea mare ,nota 7 e acceptabila ,sa zicem totusi.
As dori foarte mult ,macar sa se puna in valoare si inspectiile la clasa ,banuiesc ca fiecare cadru didactic se pregateste cum stie mai bine ,asa cum m-am pregatit si eu ,daca s-ar fi facut media as fi luat definitivatul ,dar trebuie sa ma pregatesc a doua oara si sa le iau de la capat...cu inspectiile ,cu invatatul ,cu inscrieri ,dosare ,validare toate insemnand bani ,baniii castigati destul de greu si cu responsabilitate.
am luat examenu se poate invatati
Serios? Fara sa stii sa scrii corect??? Sau nu este conditia esentiala?
Oricum, felicitarile mele!
invatati nu este imposibil
sunt persoane care au reusit
nu va mai ganditi ca se va schimba ceva
Ba da, se va schimba ceva...in rau, normal!! Se aude ca se va sustine definitivatul in aprilie, in vacanta de primavara!!! Belea, nu?
Trebuie rezolvata urgent treaba cu definitivatul.Cei care l-au luat cu 6 si 7 ne rad practic in nas.
Trebuie urgent schimbata porcaria de lege a lui Funeriu.
Ar fi bine sa fim lasati sa dam definitivatul ori de cate ori vrem,nu doar de 3 ori.
cum ramane cu cei care au picat cu 7,85????????????
nu au invatat suficent??????
cum ramane cu cei care au pierdut titularizarea???????
sa conteze doar nota inspectie
poate asa promovati toti
Hai sa ne unim toti,sa platim un avocat si sa atacam legea lui Funeriu la Curtea Constitutionala.
Sa se dea lege in asa fel incat toti care au dat def-ul de 3 ori si au luat minim 6 sau 7 sa fie automat definitivati.
| This discussion has been closed. |
Mult succes maine....dar mi-e teama ca iar o sa vedem note sub 5 cu duiumul! Asa subiecte, asa note! Pacat!