Promovarea examenului de definitivat cu nota 7
sa vedeti ce subiecte o sa primiti
o sa fie bataie de joc
nici ei nu o sa stie sa le rezolve
o sa primiti subiecte de 15
Ce inseamna subiecte de 15? Despre ce subiecte vorbim aici?
Nu subiectele in sine sunt problema!!!!
Ci faptul ca si eu si multi altii nu mai putem sustine definitivatul, faptul ca intr-adevar, nota este destul de mare si greu de atins pt ca rezolvarile subiectelor sunt interpretabile, faptul ca (cel putin pana in acest an) programa era foarte stufoasa atat la specialitate cat si la psihopedagogie, iar timpul pt invatare/revizuire era foarte scurt de la incheierea anului scolar pana in momentul examenului, faptul ca timpul alocat pentru rezolvarea subiectelor in timpul examenului este prea scurt, etc.
Eu nu am avut norocul sa beneficiez nici de nota 6 din anii trecuti, asa cum au beneficiat multe dintre colegele mele, dar nici de programa aerisita si termenul mai lung alocat invatarii, asa cum beneficiaza mai tinerele mele colege! Si de aceea, cu *putin* ghinion am ajuns sa epuizez toate cele 3 sanse de a obtine mult ravnitul definitivat! Eu asta vreau sa schimbam, in primul rand: sa putem sustine acest examen de cate ori vrem si putem, ca titularizarea!
trebuie modificata legea dar cine sa auda?
nu se va face nimic asta e clar
au facut asa pentru a nu mai intra in sistem
subiectele vor fii si anul acesta foarte stufoase si ambigue
nu ne asteptam la minuni
maresc mereu biografia
la ce va asteptati???
mai avem putin
ministru se ocupa cu tezele de doctorat si oricum mai are putin din
mandat
programa a fost incarcata an de an si nu se sesizeaza nimeni
sunt prea multi in sistem aste e
sindicatu e in vacanta
cei care se incumeta sa dea definitivatul tot mai putini
suntem bataia lor de joc
anul acesta sigur o sa se dea subiecte imposibile pentru nota 8
actualul ministru se ocupa cu tezele de doctorat nu are timp de asa ceva
norma este cate un profesor pe judet
cred ca anul asta nu mai ia nimeni
sa ramana persoanele mai in varsta pensionari la catreda ca nu mai sunt ore
rusine rusine rusine
Re:
a retras titlul de doctor lui ponta
voi ce mai vreti
nota ar trebui sa fie 9
sa vedeti ce subiecte o sa primiti
Fostru ministru Funeriu de la ME ,a fost în Filanda și a auzit că acolo nota de trecere la def este 8. A venit în țară ca Ministru al EDU. și a aplcat legea dată de el și votată tot de el. Teza în Filanda este simplă față de teza de la noi.
VAI de prof .tineri ........le urez multă baftă..!............................DOAMNE AJUTĂ!!!!!!!!!
Chiar sunt curioasa cum vor arata subiectele de maine... Oare se va repeta bataia de joc din ultimii 2-3 ani? Aici ma refer la repetarea subiectelor din anii anteriori la specialitate si la subiectul de pedagogie unde trebue sa scrii din 3-4 teme si, desigur, cu un barem necorespunzator cum a fost anul trecut...
| This discussion has been closed. |
trebuie sa plagiati pe cineva
e bataie de joc
nu va baga in seama