Petitie impotriva maririi tarifelor notariale
Am constatat ca sunt mai multe petitii formulate. Sunt si rezultate in acest sens, au avut efect?
Re:
si care e problema daca se face o traducere dupa un fax sau copie?
cred ca voi, notarii sunteti in urma cu tehnica, doar cu preturile vreti sa o luati inainte. Sa va fie rusine.
prin aceasta initiativa de majorare a tarifelor se incurajeaza doar nemunca, ceea ce e specific institutiilor publice din Romania
despre raspunderea pe care o au sa nu mai discutam!
Art. 102. Traducatorul care efectueaza traducerea va intocmi formula de certificare cu urmatorul cuprins: "Subsemnatul .................., certific exactitatea traducerii cu textul inscrisului (autentic, in copie legalizata, cu semnatura legalizata, cu data certa sau sub semnatura privata, in extras, dupa caz) in limba ..................... care a fost vizat de mine, TRADUCATOR..................".
Enumerarea fiind expres si limitativ prevăzută de lege !!!
așa cum nu vedem nici petiții împotriva comisioanelor agențiilor imobiliare
Re:
puteti compara Romania cu Germania la venituri?
probabil daca sunteti notar da.
ce raspundere are un notar in cazul legalizarii semnaturii traducatorului? Cred ca e mai important continutul actului de care raspunde traducatorul CARE A SI LUCRAT CEVA, nu doar a stampilat si semnat.
CONSILIUL CONCURENȚEI, CU ACEEASI REA-INTENȚIE, A „OMIS” SĂ MENȚIONEZE CĂ ÎN CALCULELE FĂCUTE AU INCLUS IMPOZITUL PE VENITUL DIN TRANSFERUL PROPRIETATII, TVA-UL ȘI TARIFELE ANCPI
Re:
asta pentru ca e incetatenita conceptia total eronata ca pe propria raspundere se poate declara orice
Re:
Tu vorbeşti de răspundere, domnu' notar? Ţie îţi semnează în fals secretara peste ştampila pe care tot ea o pune când n-ai chef să vii la birou ca să-mi legalizezi traducerea!
Re:
De unde dracu' ştii tu că fac eu traduceri fără să văd originalul, domnu' notar? Dacă aveţi asemenea suspiciuni, de ce nu ne reclamaţi la Ministerul Justiţiei şi faceţi acuzaţii gratuite?
| This discussion has been closed. |