Pedepsirea violentei impotriva animalelor
Am semnat in speranta ca se va putea implementa o institutie de tortura(sa isi doreasca sa moara) pentru toti cei care agreseaza animalele.
Le:Mi as dori sa intalnesc un agresor de genul sa ma pot filma si eu cum "ma joc" cu oasele lui cu riscul de a ajunge in fata legii.
Am si eu animale de companie si culmea le iubesc de cand eram copil si am crezut ca daca o sa cresc nu o sa le mai pot iubi dar din contra iubirea este mai mare acum ptr ele si nu pot sta fara ele..cer inasprirea legi dar si aplicarea ei si pedepsirea celor ce le agreseaza.
Cum adica dresorul de caini...?? Sa o dreseze pe masa de handicapat!!!!! Semnat!!
Ar trebui sa li se aplice acelas tratament ca si cel aplicat bietelor animale nevinovate si fara aparare!!!
Bestii umane merita schinjuite pe viata sa regrete fapta toata viata!!!
Sa nu poata dormi de chin si suferinta!!!!
Am semnat petiția pentru că nu mai suport atâta cruzime asupra animalelor! Nu mai suport să vad zilnic încă un caz șocant, și altul, și altul....Nu pot întelege cum, într-o Românie a anului 2016, există asfel de indivizi fără suflet, de un primitivism devastator... Sunt revoltată! Trebuie să facem ceva ca astfel de atitudini să dispară pentru totdeauna!
Cadeati-ar mainile jigodie infecta ce esti. Nu mai suport maltratarea animalelor de catre rasa asta infecta numita "oameni".
| This discussion has been closed. |