NU maririi indemnizatiilor deputatilor!
Am pensie 714 lei,mi-e rusine sa spun cind ma intreaba cineva!
Am avut 680 si aveam medicamente compensate 90 la suta.
S-a marit cu 34 de lei ,am depasit cu 14 lei ,baremul si nu mai am compensatia!
Am primit 34 de lei si acum dau de 3 ori suma pe medicamente!
Eu sint norocoasa ca am 2 copii care ma ajuta ,dar ma gindesc ce se intimpla cu cei care nu au pe nimeni?
Oricum este rusinos ce se intimpla.
Am semnat aceasta partiție pentru ca nu sînt de acord sa isi aloce tot felul de beneficii pentru ca nu de asta au fost alesi .Daca nu le convine nu trebuia sa candideze.sigur se găseau altii si apoi noi doar ii plătim nu i- am tras de mînecă sa candideze.pentru ei gasesc bani dar pentru pensiile astea de mizerie după 30 de ani de munca in care am contribuit la fondul de pensii nu se gasesc bani.După mine ar trebui i împușcați cei care isi .arest singuri salariile ,indemnizațiile etc.
salariile noastre sunt minime returnam statului 80% nu avem timp de copilasii nostri sa le acordam din timpul nostru ca trebuie sa muncim pt a supravietui , iar domnii parlamentari vin la serviciu si dorm , au salarii si diurne cat pensia pe un an de zile a unui pensionar care a muncit la colectiv.tineretul a plecat din tara sa si intretina urmasii . Rusine sa le fie !!!
Afara din tara cu capusele ,sugari de bani din taxele si inpozitele uriase pe care le fura din buzunarul nostru fara a primi nimic in schimbul banilor din inpozite, merg la magazin si contra banilor primesc ceva o paine ,un lapte dar din bani de inpozite nimic sunt bani furati ,nu trotiuare nu sosele nu spati de joaca pentru copi nimic totul la ei in buzunar lacustelorrrrrr
| This discussion has been closed. |
Cind o sa avem si noi salarii decente atunci da ..dar pina atunci ar trebui sa fie gratis prestatia lor. Nu merita sa se faca o asemenea risipa de banisori.. pe care tot noi ii cotizam.