Noul spital al Brasovului
"Vitregirea" Brașovului datează de ceva mai mult timp....Proiectul initial al "noului spital" al anilor '70 a fost nu asemănător ci identic cu cel pe care il vedeti la Constanța dar...pentru noi nu s-a aprobat .Nu au fost bani...sau poate din alte motive....Ca aceste motive se mențin si in ziua de azi, chiar nu inteleg......sau.......
NU-MI INTRA SEMNAREA PETITIEI !!!
OARE ce se intampla ?
Re:
Doresc să vă subliniez un fapt: Noul spital al Braşovului va fi cu siguranţă clinic (termen echivalent cu "universitar"), altfel nu are nici un sens! Fiţi sigur(ă) că aşa va fi!
Re:
Dacă ştiţi mai multe despre "subiect", hai să facem public totul!
Re:
Locuitorii judetului Brasov, dar si ai judetelor invecinate merita un spital regional modern construit aici, cu fonduri europene si dotari moderne , specifice secolului XXI.
In numele meu si al colegilor mei din sitemul de invatamant, al elevilor si parintilor acestora ne dorim acest spital acum si aici.
Sa actionam in asa fel incat vocea noastra sa fie auzita !
Prof. Florin Dobrescu
Cetatenii judetului Brasov dar si cei din judetele invecinate au nevoie de un spital regional nou, aici in municipiul nostru, cu dotari moderne , la nivelul secolului XXI.
Pentru aceasta am semnat Petitia online si am adresat rugamintea catre colegii mei , cadre didactice si alte categorii de personal din invatamantul brasovean , sa o faca.
Speram ca vocea noastra sa fie auzita, dar pentru aceasta trebuie sa fim multi si uniti !
Noroc si sa se implineasca.
pastile, seringi, tifon etc)
Sa mai puna si vre-o taxa pt intrarea in spital si avem gata tot tacamul!!!! RUSINEEEEE MIZERII POLITICE CE SUNTETI!!! NU STITI SA OFERITI NIMICA BUN SOCIETATII NOASTR, NUMA SA DISTRUGETI!
| This discussion has been closed. |
Avem nevoie de un spital nou in Brasov.Sustin aceasta actiune.