Morometii la subiectul 3 la bac
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Retardatii dracu!
#12: Petitia Dracu' - Retardatii dracu!
Ce voiați sa va dea mai ușor? Tema și viziunea despre lume dintr-o opera pe care o știți? Moromeții este roman postbelic toată ziua.
Sunteti niste idioti. Daca sunteti prosti si nu stiti face diferenta intre perioade, va rog eu frumos sa stati acasa. Din cauza celor ca voi, care cauta sa ia puncte din nimic la bac se intra mai greu la facultati. Stati in banca voastra, CRETINILOR!
daca nu stiti sa cititi asta e. Nu va puncteaza nimic daca ati scris alta opera.
Idiotii pulii
Cum dracu sa fie roman interbelic cand se mentioneaza Al Doilea Razboi Mondial in roman.
Vreti sa va luati bac-ul dar nu sunteti in stare sa cititi o cerinta.....decat sa semnati petitia asta idioata mai bine pune-ti mana si invatati.
Daca voi sunteti prosti si nu va duce capul sa faceti diferenta dintre interbelic si postbelic ce mai cautati la bac.
Re:
Nu este vorba ca vrem sa scimbam peroada romanului dar poate fi luat in considerare ca si tema a lui (interbelica) ca doar am dat bac.la romana nu la istorie
Re:
Ei bine, se pare ca 1 560 de persoane au semnat si au luat-o in serios, ce zici de asta? Mai aveti o sansa la toamna. Pana atunci luati-va adio de la petitii.
Re:
Retard alert?Esti pro la ce?Ca esti prost si nu stii ca morometii e postbelic?
Luciana
Bai prostilor care ati facuut petitia asta! Interbelic inseamna intre cele doua razboaie mondiale (1918-1939). romanul Morometii din cate stiu eu a aparut dupa 1950, nu mai stiu exact cand...in concluzie, unde va este logica?
....."Volumul este structurat in trei parti, cu o actiune concentrata, care se desfasoara pe parcursul verii cu trei ani inaintea izbucnirii celui de-al doilea razboi mondial...."
Batuti in cap!
Cei care au ales Morometii sunt batuti in cap. :)
Interbelic: Ion, Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, Enigma Otiliei, Baltagul
Postbelic: MOROMETII!! SINGURUL!
Bauti in cap sunteti :))
Anul trecut s-a dat la uman roman interbelic, a mai facut cineva tam-tam pe tema asta ? :)))
Ati trecut 4 ani prin scoala ca gasca prin apa :))
Re: Sa se puncteze si Eminescu
#305: - Sa se puncteze si Eminescu
Daca nu poți face un bine nu-l face,dar sa faci rău voit este foarte urât din partea ta!
Re: Re:
Ti-au cerut un roman din perioada postbelica..nu are treaba cu actiunea din el....Doamne fereste...sti ce o sa se faca cu petitia asta...o sa se stearga la cur si o sa ii dea foc.
Re:
ma .. bine ca tu nu ai invatat nici un shit . sau ca alti care o fost picati din cer ... si ai scris ion . sunt unii care o tocit caci nu sunt buni la romana ,si nu stiau ... au citit si au invatat despre tema si viziune nu despre perioada .. si nu zi ca ai sta in banca .... ca daca ai fi in aceeasi ipostaza ca ceilalti si tu ai semna . si de ce naiba vii pe siteul asta daca esti in potriva lui si comentezi? du-te la pocreaca la tine si barfeste acolo . nu pe un domeniu public care e destinat oamenilor cu cei 7 ani de acasa .
Prosti sunteti voi cei care ii faceti pe ceilalti. Doar ca nu au fost atenti nu trebuie sa-i descurajati spunandu-le ca sunt prosti.
| This discussion has been closed. |
in morometii se vorbeste de perioada pana in al 2 lea razboi mondial, dar e scris in 1955