Morometii la subiectul 3 la bac
E interbelic toata ziua , e scris intre al doilea razboi mondial si cel din Iraq
Re: subiectul 3
Poate, poate facem și noi ceva? Pe bune? Trebuia sa invatati, bac-ul e cel mai ușor examen incapabililor! Pe lângă faptul că a fost al dracului de ușor fata de anii precedenți, voi mai aveti pretenția să îl luați prin intermediul petitiilor. VA MAI DAM O SANSA IN TOAMNA!! Dar nici atunci nu veti fi în stare să îl luați...
Re:
DHA FRATELLO, DUMnezEU SI MAIKUTz4 D0mnulu1 4U MANCATI-AS COITZ3L3, pupatz14s manushitzele de BOI3R. R3SP3KT 4EVER
bac
as vrea ca toti care au scris morometii la bac, sa ii vad la munca pe santier
M'eti acasa voi cu petitia voastra si puneti mana pe carte mai copii!
Daca vi se accepta cererea, va face si Ponta petitite sa i se accepte doctoratul plagiat si nu vrem asta. Ramaneti la locurile voastre!!
Re: Re:
EU am scris Ion,dar pot paria ca și voi daca erati în locul lor făceati la fel,nu mai fiți atât de rai,aduceți tara asta la 0 cu prostia voastră,în loc sa ii ajutați pe alții va cacati pe voi ca a-ți știut mai bine anumite amănunte. Ar trebuii sa învățați sa ajutați nesimțiților. Și eu cred ca e o prostie mare sa scrii Moromeții,dar la presiunea care a fost pusa pe noi mi se pare normal sa greșești. Am colegi care au scris Moromeții și chiar îmi pare rău,nu ii critic
Petitie?
Daca in clasa a12-a nu faci diferenta intre categoria romanelor , chiar meriti sa-l pici. Ce relevanta ar mai avea lucrarile celor care au respectat cerinta ? Asa toti puteau scrie ce stiau mai bine si dupa facem petitie ca e mai usor sa dam vina pe altii decat sa recunoastem ca nu am invatat . Trist , eu zic sa va calmati si sa puneti mana pe carte. Nu schimbati voi acum literatura .
Un cuvant de incurajare " nu va accepta nimeni aceasta petitie " :) ar trebui sa fiti in stare sa va asumati aceasta greseala :)
nebuni naibii
astia sau tampit de cap, cum s-a dai asa fara s-a zici ce scriitorii trebuie scrisi
despre strugurii vulpii
daca as fi invatat doar ,, Ce te legeni codrule,, si scriam doar asta ,cu o petitie imi rezolvam subiectul 3?
rog putina seriozita , mai dati-va dracului. Si eu am invatat ,,Morometii,, bine , dar stiind ca nu se incadreaza in perioada interbelica am ales ,,Enigma Otiliei,, la care stiam doar rezumatul.
de ce sa puncteze maxim pe cineva care a ales ,, Morometii,,? doar pentru ca strange niste voturi? hai mai duceti-va in spre ... lama baltagului.
DACA PE PUNCTEAZA ,,MOROMETII,, LEGALIZATI SI MARIJUANA !
ALO GUVERNU , MINISTERU , CARE ESTI... ,,NU-I RUSINE SA CERI , RUSINE E SA NU PRIMESTI! ,, ,,NU CEL CARE CERE E PROST, PROST E CEL CARE DA,,
doamne ajuta!
PANA LA URMA HAI CA SUNTEM OAMENI CE DRACU... DACA PUNCTATI SI MOROMETII , MAI BAGATI SI VOI 1 PUNCT IN PLUS CELOR CE AU ALES ,,ENIGMA OTILIEI,, SAU CE MAI ERA
KARMA !!!
Daca sunteti IMBECILI, soarta isi face cale.
Facultate este FACULTATIVA, nu trebuie sa o faca toata lumea. Dovada este Clara. La sapa cu voi.
Ati avut de ales dintre cel putin 3 romane si l-ati ales tocmai pe cel gresit . Bravo ! In plus , mai aveti si pretentii de 3 puncte .
Re:
Normal,daca sunteti niste idioti... Lasati dracu petitiile si apucati-va de invatat!Ati avut 9 luni la dispozitie sa invatati niste cacaturi. Mai aveti si pretentia sa dati la facultate? :))) Imbecililor!
Re: Re: Re:
DACA ESTI PROST , STAI ACASA! PETITIE SA AJUTAM OAMENII CU ADEVARATI NEAJUTORATI NU S-AR FACE... DAR PENTRU COPII NEATENTI SI CARE NU INVATA FACETI.... GRESEALA SE PLATESTE!
ahahaha
n-ati semnat-o pe aia de la capacitate
sa va fut in cur de vi-o semnez pe a voastra
| This discussion has been closed. |
Pomanagiilor!