MARIREA INDEMNIZATIEI DE HANDICAP
cand o sa ne mariti si noua indemnizatia de handicap sa traim de cent
cum sa traiesti cu 270 ron pe luna luati voi indemnizatia nostra si datio voi pe avostra si traiti o luna sa vedeti cum i sa traiti cu bani putini pe luna mai ales sa fiti si bolnavi da voi parlamentari sa vad ce mai ziceti
Semnez - Grecu Constantin !!
Re:
Cand se măresc o data banii de handicap adulți cei 270 nu imi ajunge ? Cei din parlament si din senat a dau 2 luni de zile banii mei de handicap cei 270 de Ron si cum va descurcați cu iei pana luna viitoare ?
aceste persoane sunt condamnate la moarte cu aceste sume .o persoana cu handicap permanent are dreptul la viata si la trei salarii minime garantata in plata ca indemnizatie de ingrijire o singura persoana nu poate ingriji un copil sau adult sau batran imobilizat la pat 30 de zile este sinucidere curata asa se va ajunge direct in groapa. dragi nostri palamentari o salari imense si facilitati nenumerate .cred ca copii merita si bilete de vacanta nu numai bugetari cu salarii imense .trebuie mers de urgenta in palamentul romaniei sa cerem aceste drepturi de urgentamerita o viata mai buna.
Re: Este putin 500 . Au anuntat ca vor echivala indemnizatia de grav cu pensia minima adica 704 lei.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Sa le fie rusine parlamentarilor,Cum cred iei ca se poate trai cu 500 de lei pe lună sa mergi si la medici și sati cumperi si tratamentul sa le fie rusine își bat joc de bolnavi nesimțire curata
Indemnizatia de handicap este foarte mica
Oare cum s-ar fi descurcat fiica mea care acum are 41 de ani si este cu handicap grav (handicap de la nastere) cu aceasta indemnizatie daca nu am fi fost noi, parintii ei? In situa noastra sunt foarte multi copii si adulti.
Re: Re: Vergi
Am handicap grav de 500de lei se mai poate mari în 2020 și am și pensie de boala de 740 leicu comisie
Se maresc ajutoarele sociale pentru puturosii care nu vor sa munceasca, se maresc indemnizatiile pentru parlamentari ( amaratii de ei ) iar pentru oamenii bolnavi nici gand. Indemnizatiile de handicap sunt o batjocura, o mizerie !!! De ani de zile preturile au crescut cu peste 1000 %, iar indemnizatiile de handicap au ramas neschimbate.
Multumesc!
Cresterea indemnizatiei pentru handicap
Mi se pare normal sa se mareasca! Un adult cu handicap accentuat are o indemnizatie de 279 lei iar un asistat social are 250 lei! Nu se poate asa ceva! Oamenii sunt bolnavi si au nevoie de tratamente! Un adult cu handicap accentuat are si el nevoie de un asistent personal sau de indemnizatie de insotitor! Va rog sa depuneti aceasta petitie la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale!
| This discussion has been closed. |