MARIREA INDEMNIZATIEI DE HANDICAP
Pt ce asta pt surzii din lumea?
Am semnat si vrem dreptate si adevar!
Re: Uitati la video
Re: Uite la video si vezi bine ce inseamna
Este f. mica aceasta indemnizatie de insotitor,cunosc o fata care i-au murit parintii ,este nevazatoare,deabia de a gasit pe cineva sa aiba grija de ea ,ii da 1000 de lei ptr ca sta non-stop ea cu ce mai ramine sa traiasca,sotul meu este nevazator stiu f.multe cazuri care nu pot fi povestite,ma revolta guvernantii care au afaceri ,isi maresc salariile de cite ori vor ei iar, de oamenii care trebuie sa aiba grija-care sint neputinciosi nu fac absolut nimic.
Multi din randul lor sunt oameni cu potential deosebit intelectual care datorita handicapului nu s-au putut manifesta pe masura, unii dintre ei nu au putut profesa si nici munci.Medicamentele pt. intretinere sunt scumpe si ele se platesc! Sa beneficieze si ei de gratuitate,asa cum beneficiaza cei cu diabet (multi din ei inventati)!
Am semnat petiția deoarece fiul meu are autism si sprijinul de catre Statul Roman este infim față de cel pe care il are orice alt copil si parinte din Uniunea Europeană, din Lume!
Credinciosilor ortodoxi ,de ce nu va rugati la cei vii sa va intinda o mana de ajutor ,sa va dea drepturile care vi se cuvin asa cum spune legea Constitutionala la art.47 ,dreptul la un trai decent , mai usor va este sa va rugati la un tablou ,la o poza sau la un perete sau chinuiti in genunchi inconjurand o biserica ,unde toti preotii stiu ca credinta lor este in bani .
Credinta si religia trebuie sa va fie in Pace si Iubire .
Drepturile trebuie sa le primiti de la cei vii , care au devenit functionari la stat !
Justitiarul de Hunedoara
Este îngrozitor de mică, pt acești oameni loviți de soartă.
Le-o recomand parlamentarilor să trăiască ei cu ia.
| This discussion has been closed. |