MARIREA INDEMNIZATIEI DE HANDICAP
Consider ca suma e infima pentru ceea ce e nevoie - tratament, preventie... Asa cum au mai scris si altii la rubrica comentarii, este nevoie de o reevaluare a drepturilor banesti pentru persoanele cu handicap. Eu si sotia mea am semnat aceasta petitie.
This comment has been removed by the person who wrote it.
salut! sant si eu o persoana cu handicap as dori daca se poate aceasta marire cu toate ca nu se poate la noi in aceasta tara dar poate cineva cu multa mila sa se aplece si asupra acesor cazuri ,probleme !
Si am pierdut de pensia de handicapat de 4 ani si mam plecat din viata...k poate sa fim sper sa venim la romania sa fac incaodata de comisie si de notariat...
simona
imi doresc sa ne creasca indemnizatia de handicap pt ca persoanele cu deficienta de auz sa aiba o viata mai buna
Re:
Am avut gradul 2 si am implinit 55 de ani pregateam sa ies la pensie normala la 55 de ani am pregatit dosarele dar la comisia sa modificat de la gradul 2 la 3 inainte primeam 272 lei la gradul 2 acumla gradul 3 primesc 39 de lei asa ca sa imbogateasca comisia rest bani
Buna. Am 2copiii nevoie orice. Marire handicap . Viata mie greu zile copiii mei.
| This discussion has been closed. |
Scuze ,nu stiu de cum bani cu hanicap ,,,dar eu am 19 de ani fara lucru merge la social pentru public pic fica ! cum sa vad semn !! nu vorbesc de cum spune ,va Multumesc