Lege pentru redarea demnitatii fostilor detinuti politici
cei care conduc aceasta tara nu sa mai satura de furat!,din spaga si ingineriile financiare care le-au facu,linistit puteau acorda despagubirile prevazute de legea 221/2009,care este tinuta in parlament de ani buni!. nu se gandesc la cei care au suferit in puscariile comuniste,nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.
Tata a fost detinut politic din anul nasterii mele.Mama nu a putut sa se angajeze nicaieri si a muncit la negru pentru a putea sa ma creasca.Eu am fost privit de mic drept fiu de puscarias si tratat cu dispret de "societate",toate "usile"mi-au fost trantite in fata.Dupa venirea tatalui meu mama a murit.Acum tata are 85 de ani si primeste pensia de detinut politic.De ce eu nu as putea avea dreptul de urmas,avand in vedere ca am suferit impreuna cu familia(tata nu s-a mai casatorit)?De ce numai sotiile dau sotii au dtept de urmas si nu si copii nascuti inainte de arestarea parintilor?Copii au suferit si ei drstul,De ce nu ganditi?
legea 221 din 2009
Semnez aceasta petitie in speranta reactivari legi 221din 2009
reactivarea legi 221/2009
Sint fiu de stramutat familia mea a fost stramutata in preuna cu fratele meu de virsta de 1 si 6 luni si in tinpul dizlocari fratele meu a decedat am semnat aceasta petitie sa fie reactivata legea nr.221 din 2009 pt.a ne cere drepturile cuvenite de istantele judecatoresti.
221/2009
Parintii mei au fost deportati cind aveau virsta de 7_8 ani as dori ca presedintele rominiei sa ceara parlamentului reactivarea legi 221 din 2009
| This discussion has been closed. |