Lege pentru redarea demnitatii fostilor detinuti politici
drama vietilor distruse ale unor oameni demni,buni,cinstiti si iubitori de tara-pe care i-am cunocut direct.Numai unul mi-a descris o parte din ororile suferite si aceasta pentru ca nimeni din tara libra in care a ajuns nu avea dorinta de a-l asculta si a-l intelege...Celor plecati dintre noi-Vesnica Pomenire.Celor ce traiesc Cinstire adevarata si oviata demna !
Demnitatea lor ar fi rascumparata daca ar plati cei ce i-au injosit si umilit.Intradevar trebuie sprijiniti si material nu numai moral.Mai sunt si militari in termen care au lucrat in mine si la canal(La Diribau)cum era expresia pe vremea aceea.Sper sa se faca dreptate,dar poate in alta lume.Demnitari nostri nu sunt de loc demni!!!!!!!.
Cu adevarat s-a gresit la revolutie cu alegerea in functii tot a comunistilor,a fiilor fostilor tortionari; cat s-a gresit si se greseste in continuare ,in toate dar in primul rand cu cei care au fost detinuti politici,dezumanizati,torturati. Sunt de acord cu o lege pentru redarea demnitatii fostilor detinuti.
Bunul Dumnezeu sa ii aiba in pace pe cei drepti,iar cei cu interese meschine blestemul neamului romanesc sa.i ajunga!
Din pacate,foarte anevoios se schimba ceva in bine,in Romania!...
Si tatal meu a fost hartuit politic.
Re:
S au ales singuri, nu i-a votat poporul care a fost si este manipulat!!!
Basescu Traian a mintit (pentru a cata oara ?)atunci cand in Parlamentul Romaniei s-a prefacut ca condamna comunismul.
Cum sa condamne comunismul tocmai cel care a facut parte din structurile stalinist-securist-comuniste- ceausiste ???
tortionarii care au chinuit detinutii politici au pensii nesimtite,iar cei torturati au pensii de nimic.Unde este dreptatea?
Fostii securisti te sfideaza la fiecare pas trecand arogant pe langa tine.Ii stim pe cei din Arges ,traind in lux,departe de viata reala.
Eroii fosti detinuti politici au murit sau au facut sute de ani de puscarie pentru Regele Mihai,tara si popor!
Traiasca Regele Mihai Suveranul Romaniei!
Onoare si dreptate pentru eroii si martirii anticomunisti ai Romaniei!
Intr-o lume pervertita de comunism , nu e de mirare ce se-ntampla cu detinutii . In '90 s-a instaurat comunismul cu fata umana .Intre timp au fost reevaluati ca leaderi de mare forta .Ce ironie !
Sa le ajute D-zeu celor ramasi dintre acei luptatori , ei apartin altei lumi .
| This discussion has been closed. |
Si tatal meu a fost detinut politic si veteran de razboi.Impreuna sa aducem demnitatea celor umiliti. Rusine demnitarilor!