Lege pentru redarea demnitatii fostilor detinuti politici
p.s. bunicul meu a fost omorat in bataie de securitate si ni s-a spus ca s-a sinucis aruncandu-se in Mures asta dupa ce iesise din inchisoare si era chemat lunar la interogatorii la securitate.
Casa bunicilor mei a fost locul unde a stat ultima data familia lui Gogu Puiu si a fost ciuruita cand au venit sa-l aresteze. Bunica a fost desfigurata de cioburi si arestata, iar mama si sora ei, copii find, au stat 3 zile in sifonier de frica. Bunicul, veteran de razboi, decorat, a fost arestat si luat cu "trenul fantoma" din Dobrogea si impuscat undeva prin tara. Familia ramasa a avut o viata chinuita, copii au fost dati afara de la scoala si au fost marginalizati din aceasta cauza. Bunica a mai primit doar un certificat de deces dupa multi ani si nici o alta informatie...Respect pentru tot ce au indurat cu totii.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Sunt foarte mâhnită şi am o durere în suflet când văd câtă mizerie există în sufletul celor care ajung să ne conducă, câtă nepăsare faţă de aceşti SFINŢI AI NEAMULUI NOSTRU. Toţi deţinuţii politici sunt pentru mine la fel ca Iisus care s-a jertfit pentru mântuirea noastră, iar muritorii au uitat şi nu respectă aşa cum ar trebui sacrificiul făcut.
La fel şi cei care s-au perindat la putere au uitat de ei, interesul personal fiind mai presus de orice.
Majoritatea celor ajunşi în vârf nu au în suflet decât puterea şi banii.
| This discussion has been closed. |