Introducerea castrării chimice pentru pedofili și violatori
This comment has been removed by the person who wrote it.
Am semnat petitia pentru ca am auzit prea multe! Dar pentru introducerea castrării chimice pentru pedofili și violatori trebuiesc luate in considerare anumite criterii! Cum ar fi tinuta unei doamne in cazul violului. Si de aici, persoanele cu putere de decizie vor avea mult de discutat! Si nu mai zic nimic altceva, si asa, nu ma baga nimeni in seama! Pace!
Tinuta si comportamentul unei femei nu ar trebui sa influenteze actiunile unui BARBAT! NU inseamna NU! Cine nu se poate comporta civilizat indiferent de "testele" la care este supus, nu se poate numi om, mai ales in situatia de fata cand daunele si traumele sunt incomensurabile!
Oameni dragi, ce inseamna castrarea chimica raportata la fapta?!!!!!
Acest mod de pedepsire e o nimica toata!!!!! Ar trebui luata o masura permanenta, la fel cum mizeria faptei ramane permanent in mintea si sufletul victimei!!!!!
Poate prin semnarea acestei petitii vom reusii sa facem dreptate!
In primul rand fetele se imbraca cum vor cu ce le avantajeaza . Asta nu inseamna ca este o invitatie la viol sau ca si-o cere imbracandu-se asa ! In al 2 lea rand , mamelor ; educati-va baietii ca NU INSEAMNA NU ! Cred ca la randul vostru , mame , nu v-ar placea sa vi se intample asta ! Ganditi-va ce e in sufletul persoanelor care au patit-o !
Romania.
| This discussion has been closed. |