Interzicerea fumatului în localuri
-Respect fata de cei care nu fumeaza. Se poate iesi afara sa fumezi o tigara, daca chiar se vrea
Re: Re:
Prietene, fa pe propria piele ce vrei tu atata timp cat nu afecteaza cu nimic pe cei din jurul tau.
Semnez petiția pentru ca poate doar asa o parte din fumători vor fuma mai putin ( in alte tari aceasta decizie de a nu se mai fuma in localuri a demonstrat ca numarul fumătorilor a scăzut); pentru ca nu fumez si sunt nevoită sa inhalez fumul ori de câte ori ma duc in restaurant...in Germania nu se fumează in localuri si chiar Si asa localurile sunt pline...toti fumătorii ies in afara localului Si fumează... Imi doresc enorm sa se dea amenzi usturătoare celor ce fumează pe strada...dc in loc sa inhalez aer "curat" trebuie sa fiu nevoia sa alerg pentru a depăși fumătorul Pentru a nu ii mai inhala fumul...
Re:
Mie nu imi vine sa cred ca in 2015 mai exista oameni ca tine, care se folosesc doar de jigniri ca sa isi argumenteze un punct de vedere. Initial am fost foarte revoltata de tot ceea ce ai spus, am avut impulsul de a iti raspunde pe masura, de a iti explica motivele pentru care unii romani, impreuna cu atatea tari care deja au adoptat aceasta lege, vad acest lucru o normalitate si nu o privare de democratie. Insa cred ca oricine incearca sa iti explice orice, civilizat sau nu, o face in zadar. Pur si simplu, cu cei ca tine e o cauza pierduta din start. Voi credeti ca vi se cuvine totul, intelegeti democratia ca fiind dreptul vostru de a nu va interesa pe cine calcati in picioare in timp ce va vedeti de ale voastre. Iti doresc sa vina ziua in care sa intelegi ce inseamna asta pe propria-ti piele.
Re: Re: #26
Normal si firesc este sa fumezi acasa sau in orice alt loc, unde nu deranjezi pe nimeni cu fumul de tigara, nu in spatii publice. Din respect fata de tine si de ceilalti te poti abtine sa nu fumezi in spatii inchise!
Re:
Incidentul nu a fost cauzat din cauza unei tigari aprinse.. senzorii de care spui se activau si la artificiile care au provicst incendiul...era tot una..
Re:
Ce treaba are fumatul cu inteligenta?
E normal sa nu deranjezi pe cei din jur cu ce faci tu, dar totusi, asta nu inseamna ca esti un idiot pentru ca fumezi.
| This discussion has been closed. |
Re:
#2: -
eu zic sa te impusti tu ! este o tara libera fiecare face ce doreste clar?scurt. ! odata ce esti major si vaccinat faci abs ce doresti pe propria raspundere ! si nu sunt de acord sa fie interzis fumatul !!!!!