Il vrem pe Ponta înapoi!
tot eu
Credeti ca Ponta nu are si el o limita?A rabdat din partea tuturor frustratilor si invidiosilor (cu cariera in comunism), ca el de 42 ani a facut ceva pentru tara asta ,atat cat a putut face in 4 ani.Nu-i jigniti inteligenta .Pacat am avut un prim ministru bun care si-a dat primul demisia iar noi o s-o luam de la capat pentru mofturile si ambitiile unora care profita si de morti pentru a veni la putere.
Victor Ponta este un adevarat ROMAN.
il vreau pe Ponta inapoi
Oameni buni stam si ne uităm la altii cum ne pun ei conducătorii după placul lor.Ce a facut rău Poantă?.Sunteți de acord ca se traieste un pic mai bine fata de regimul Băsescu?.De ce stam in casa si ii lăsăm pe altii sa ne facă rău.Poantă a vrut sa facă multe pentru tara si populație sa crească nivelul de trai dar a fost oprit de mai marii lumii trebuie sa facem ceva sa il aducem inapoi.Este tanar are mare experienta si vrea ca nivelul de trai a populației sa crească.O sa ne para foarte rău ca lam lăsat sa plece iar noi o sa o ducem mai rău ca pe timpul lui Băsescu.Sa esim in strada si sai cerem sa revină iar pe acesti trădători de țară sa ii a lungam.Revine Victor Poantă , revine Victor Ponta asta sa strigăm.
Re: petiție pentru o carte de gramatică?
#2: - Dar o carte de gramatică nu ați dori? "câ-ți" ani de școală "ave-ți"? (asta ca să scriu pe înțelesul Dvs)
Eu zic să căutați carnetul ăla roșu, vă mai amintiți Dvs... cu secerea și ciocanul, pentru că PSD ul rămâne fără cadre!
Si in ciuda tuturor delatorilor si tradatorilor de tara el este un BUN ROMAN care a vrut si vrea binele Romaniei si acestui popor.
Asta dovedeste cat de multi prosti are tara asta !
Re:
Ai perfecta dreptate,el s-a luptat cu hienele ptr popor si tara,dar el in aceste momente foarte dureroase ptr el a fost parasit de totii inclusiv de poporul lui ptr care a infruntat atatea......RUSINE SA NE FIE CA NU AM STUT SI NU STIM SA NE APARAM VALORILE!!!!
Pentru ca vreau sa traiesc intr-un mediu curat,intr-o tara stabila cu institutii puternice,o tara care sa fie respectata.
La gunoi cu Ponta si gasca lui de comunisti au devalizat tara asta si au vandut-o bucata cu bucata!!
Sa dispara cu tot cu pesedistii lui infecti si ei si pnl-ul , pdl-ul toti sunt aceeasi mizerie lasa-ti vrajeala asta de doi lei si manipularea in masa asta a-ti facut de la revolutie pana in prezent. RUSINEEE !!!
| This discussion has been closed. |