Il vrem pe Ponta înapoi!
Re: Re: Lol
Si iata cum sustinatorii Bursucului Universitar isi manifesta dezacordul... Ca niste adevarati iluminati ai secolului 21, care plimba lada de bere (goala si cu pretentie de intreprindere familiala) prin parcarile din Bucuresti (nu dai leu' dau cu cheia pe aripa). FFS
Re:
De acord. A fost premierul TUTUROR: MITOCANILOR, ANALFABETILOR, BABETELOR cu nostalgii ceausite, AUROLACILOR dusi cu duba la vot, PARCAGIILOR, HOTILOR cu acte in regula, BISNITARILOR din gara, BIROCRATILOR impertinenti .,. Cred ca ai prins ideea.
ooooooooo, ce de pontaci
da...
Puneti-l pe Ponta inapoi sa va dea cate un pix si cate o galeata la urmatoarele alegeri si gata. A rezolvat "toate probleme" tarii. Prosti mai sunteti.. Sau de ce nu pe Dragnea? Sau chiar sa se trezeasca cineva sa il vrea pe Basescu sau pe Boc. Doamne.. Atata prostie in tara asta. De unde? Ca scolii, licee si universitati avem. Cum pot oameni ca voi sa fie atat de prosti si de spalati pe creier nu pot intelege.
"Vreau alegeri anticipate prezidentiale,si Ponta presedinte" si pe Dragnea premier nu? Oameni buni.. Deschideti ochii va rog frumos. Cum poti sa spui ca Ponta e cel mai bun premier, lui Ponta ii pasa. Va amintiti de Dubai? Sau ati uitat? Va amintiti de Dragnea si DNA? Sau iar ati uitat? NICIUNUL NU ESTE BUN. Ponta,Dragnea,Basescu,Blaga,Boc si asa mai departe.. astia sunt oameni sa conduca? Astia sunt niste hoti pe care televiziunile ii pupa in cur si voi ii urmati. Cine da mai multi bani la tv e mai bun si voi ca oile va luati dupa ei. Prefer pe cineva fara experienta. Unul de abia iesit din facultate saracu daca trebuie. Unul care cand tara pierde, macar pierde pentru ca a gresit nu pentru ca a furat.
Re: Re: Re:
#190: ca sa vezi cine-i cu ponta... (si da am scris intentionat cu 'p' mic) - Re: Re:
Toți analfabeții au descoperit existența internetului. Și au hotărât sa îl sprijine pe ponta, cea mai mare plagă după nea Ilici.
E singurul care si-a taiat unghiile
A fost un prim-sinistru care la iubit oamenii
| This discussion has been closed. |
sds
L-am votat pe domnul Ponta pentru că a promis că va chema şi el minerii.