Petitieonline.com

GRATIEREA SI AMNISTIA

GRATIEREA SI AMNISTIA.

Musafir#26 Nov 30, 2020, 21:16

Dați grațiere sunt mulți oameni nevinovați 

Musafir#27 Jul 23, 2022, 09:54
Sunt de acord cu gratierea și amnistitia
Musafir#28 May 05, 2023, 22:35
Eu am soțul acolo și știu Ct de greu este mai Bine sa se dea la iea care au pedepse mici nu la aiea care omoară oameni care violează
Musafir#29 Sep 09, 2024, 20:49
Sunt de acord , deoarece ca și om ai dreptul sa supraviețuiești în închisoare măcar cu minimul de mâncare care acolo este null mâncare de porci , apă pt duș zero este cu porția la o cameră de 12 pers femei apa caldă funcționează 30 min , dacă îți este rău adică boala gravă pastila ți-o trimite peste 2 zile și nici atunci iar dacă întrebi tot ele polițistele țipă și urlă ca le deranjezi s.a.m.d . Dacă cine este în măsură ar face controale s-ar îngrozi și eu pt ca ei când vin in inspecție se aranjează o camera și acolo ii baga ca sa se creadă ca este mare curățenie , nu fraților mergeți in mai multe camere să vedeți infernul in care se trăiește acolo pt ca arătați la tv sau pe online-ul acesta ca este wow la pușcărie doar duceți lumea în eroare . Și cei care sunt închiși sunt OAMENI și au dreptul la a doua șansă

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.