Gratiere pentru Gica Popescu
sa va fie rusine ca nu apreciati oamenii la adevarata valoare . Apropo banii care el i-a facut in strainatate unde ii cheltuie majoritatea ????
Cei din conducere sunteti cei mai mari hoti si mincinosi .
Re:
Fraiere nu ai gresit niciodata in viata ta?Ti/a taiat capul careva?A avut pana la belea si dupa un comportament perfect.Tot mapamondul,la superlativ,spunea ...Romanul Gica Popescu..capitanul Barcelonei.Pedeapsa cu suspendare era de ajuns...Era suficient..pe langa plata..sa aiba si cazier...
Pt. ca Merita
La PUSCARIE...
gica popescu
Re: nu vreau eu
#1344: avocatul diavolului corupt - nu vreau eu
Daca ai niste complexe privind hainele, imbracate in costumul de la nunta! Daca ai alte complexe, abtine-te Poate nu iti merg afacerile, iti e foame si pe burta goala e greu sa gandesti corect. Vorbim de o situatie si incercam sa analizam obiectiv situatia dar obligatoriu trebuie sa devenim subiectivi in acest caz. Nu a ajuns in varful piramidei si nu l-ai vazut vre-o data facand declaratii tupeiste la TV ca ceilalti " colegi " de celula. Daca ai vedea un portofel pe strada, sunt aproape convins ca l-ai baga in buzunar si dupa aia ai declara ca se fura in Romania. ( cauta al user name ptr. ca asta e penibil! )
nu gratierii
Re:
Si mai uita-te,fraiere la gunoaiele care ne conduc,si care ne batjocuresc traind in real huzur...Noi pentru ei suntem cu totii,niste fraieri care nu stiu vota,si,care, de la zi la zi,le sporim bunastarea fara se le putem face ceva...inca...Tipa la ei daca ai curaj si gandesti democratic..Cerele capul lor, nu unui om care pana la aceasta greseala a avut un trecut imaculat.FRAIERE!!!!!!
pentru cei
Re:
Dubios e ca toti sunt de la PDL..nu am vazut nimc despre mitrea, fenechiu, oprisan, vanghelie,mazare,nastase,iliescu,patriciu,VOICULESCU etc
Re: Re: nu vreau eu
tu ? ..... ce vorbesti ma , anegdote ne intelese
| This discussion has been closed. |