Gratiere pentru Gica Popescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Gratiere pentru Gica Popescu


Musafir

#1326

2014-03-07 08:46

DACA GICA POPESCU A FURAT DIN BANII STATULUI, ADICA DIN BANII NOSTRII AI TUTUROR , ATUNCI EU, PENTRU PARTEA MEA DIN BANI,CER SA FIE GRATIAT.

Musafir

#1327

2014-03-07 08:49

Exista o mare diferenta intre Gica Popescu si ceilalti 7 oportunisti sau samsari ai fotbalului romanesc. Chiar daca toti au aceeasi calitate de cetateni care au gresit sau nu,egali in fata justitiei, nu cred ca este vorba de subiectivism in cazul lui Gica, tinand cont de serviciile pe care le-a adus Romaniei. El are o statuie inca neturnata, iar principiul gratierii se bazeaza motivational pe asemenea sustineri si nu pe starea emotionala momentana a singurului om care are puterea sa faca asta, respectiv presedintele.Ne laudam cu Nadia, Nastase, Hagi,Tiriac, etc., sunt folositi ca brand-uri pentru promovarea Romaniei, dar daca au trecut pe rosu sunt bagati la rece. Sunt de acord, in cazul in care au violat, ucis, dat in cap, dar nu pentru o infractiune fiscala, recuperata si recunoscuta( vezi precedente: Stefi Graaf, Mesi,etc.).Nu cred ca se creeaza un precedent daca macar are cu suspendare acesti ani, pe baza serviciilor aduse natiunii( aici nu vorbim de Raducioiu, Mutu sau alti copii, vorbim de un om integru care nu a dezamagit niciodata ).Cred ca presedintele, are o oportunitate de a castiga procente mari de popularitate daca face acest gest, un fel de baie de multime fara cada.( daca nu cumva s-a gandit de la inceput la asta).
Vise:.. Daca as fi stapanul lumii, maine l-as scoate pe Gica de la parnaie si l-as pune in fruntea FRF. D'al dracu !
Gabi Iosif
anonim

#1328

2014-03-07 08:51

Sunt convins ca justitia a vrut sa destructureze mafia Becalilor si Borcilor.Ce pacat ca s-a alaturat acestor indivizi,cata vreme a avut in familie un bun exemplu de urmat-Gica Hagi.Imi doresc si sper sa fie eliberat.

Musafir

#1329

2014-03-07 08:51

important este ca a recunoscut si a platit datoriile nu poate fi condamnat cu executare macar cu suspendare.ati uitat a adus una din cea mai mare faima a fotbalului si cu el am part.la 3 turnee finale
Dreptatea nu trebuie confundata cu justitia

#1330 Re:

2014-03-07 08:51

#794: van_der_futen -

Nu e in regula sa se inchida oameni pt 2 coceni, dar faptul ca se intimpla e un argument ca un judecator o mai da si in bara. Dar si in cazul acela cu cocenii se vor gasi indivizi sa spuna ca legea e lege si judecatorii zei

EMI DUNAREA CALAFAT

#1331 gratiere Gica Popescu

2014-03-07 08:52

I-l cunosc de cind jucam fotbal la Calafat, ca pe un om cinstit,respectuos,serios si devotat sportlui cu balonul rotund,cum rar ti-e dat sa vezi in viata,si a ajuns o raritate in fotbalul din Romania.Pacat ca unii romani l-au tratat astfel.Taria de caracter si ambitia de care a dat dovada si pe care o are I-l va ajuta sa treaca peste aceste momente dificile!Tot in fruntea fotbalului o sa fie!Te sustinem GICA!

Musafir

#1332

2014-03-07 08:53

A gresi e omeneste iar greselile se mai si iarta.O legenda vie nu trebuie inchisa in spatele gratiilor.

Musafir

#1333

2014-03-07 08:53

nu are ce cauta din puscarie langa toate jegurile.a fost influentat de scarba de Giovani

Musafir

#1334

2014-03-07 08:54

Chiar daca a gresit o data in viata lui, poporul ii cere eliberarea neconditionata prin gratierea ce trebuie sa vina cat mai repede din partea presedintelui Basescu Traian.
Poporul suntem noi cei multi! Noi putem ierta cu adevarat! Pe aceasta cale ii amintesc lui Basescu Traian ca e posibil ca in viitorul apropiat s-ar putea sa aiba mare nevoie de poporul roman, mai ales ca nici el nu are un trecut imaculat.
LIBERTATE, LIBERTATE, LIBERTATE... PENTRU GICA POPESCU AL NOSTRU!

Eu sunt de parere ca trebuie sa mergem si mai departe.... Dupa meritata GRATIERE sa facem o noua petitie on-line prin care sa cerem SPALAREA IMAGINII SALE! Nu stiu acum cum am face-o, dar sunt sigur ca impreuna am gasi destule solutii...


Musafir

#1335

2014-03-07 08:55

Orice lege are o litera si un spirit. In cazul de fata s-a respectat doar litera.Cu spiritul, ca de obicei, stam mai prost...
Cristi

#1336

2014-03-07 08:57

Pentru toti care sustin cu tarie ca Popescul ar trebui sa stea in puscarie, as vrea sa ii intreb daca ei sunt “curati” 100% - sunt ferm convins ca nu.
Nu exista persoana in Romania care sa nu fi facut evaziune fiscala – si prin faptul ca nu iei bon fiscal la fiecare paine cumparata tot evaziune este (plus o multime de alte “plati” pe care fiecare dintre noi le facem fara factura, la negru = EVAZIUNE FISCALA ADICA PUSCARIE).
Mergand pe acelasi rationament, adica respectand intocmai litera legii, sunt ferm convins ca langa Popescu ar trebui sa fie si judecatoarele care au dat sentinta (sa nu imi spuna judecatoarele ca au luat factura la semafor atunci cand li s-a spalat parbrizul, sau cand au cumparat in parc un suc sau o inghetata la copil, etc. – asta tot EVAZIUNE SE NUMESTE, chiar daca este la un alt nivel, conform legii trebuie sa platesti).
Popescu merita o sentinta cu suspendare si recuperarea prejudiciului (mare parte din prejudiciu s-a recuperate), avand in vedere ca el si-a recunoscut fapta, si tinand cond de ceea ce a facut el pentru imaginea Romaniei pana acum.
Eu consider ca si pentru acest gen de oameni este prevazuta sentinta cu suspendare sau gratierea.
Categoric nu sunt de acord cu aplicarea unei gratieri pentru ceilalti condamnati – ei nu au facut nimic pentru a face cunoscuta Romania peste hotare. Nu as fi avut nimic impotriva ca Popescu sa stea in puscarie daca ar fi fost un oarecare.
Nu contesta nimeni faptul ca a gresit, dar cred ca merita o sansa (este normal sa stea in puscarie conform legilor care oricum in general sunt aplicate functie de interesele altora) dar sincer nu mi se pare CORECT sa il vedem pus pe acelasi nivel cu tot felul de indivizi (violatori, criminali, etc.)
Messi a facut evaziune de 11 milioane dar nu a fost inchis (a gresit, a platit si este liber). I s-a dat o sansa avand in vedere ce reprezinta el in sport (daca era un oarecare sunt sigur ca acum era inchis) si sunt convins ca acum “sufla si in iaurt” stiind prin ce a trecut.

Mi se pare corect sa ti se dea o sansa daca intradevar societatea civila considera ca meriti, iar daca vei gresi si a doua oara atunci sa ai de executat o pedeapsa dubla.

Stiu ca daca as fi fost eu in locul lui nu as fi beneficiat de clementa, dar totusi parca anumite persoane care au facut o imagine buna pentru Romania, ar merita intelegere din partea noastra macar o data.
Sunt de accord cu o gratiere pentru Popescu (deja a platit mai mult decat ar fi fost cazul prin imaginea distrusa datorita acestei condamnari).
Poate ca de aceasta data Presedintele o sa puna in balanta aceste lucruri si o sa arate iertare in cazul lui Popescu.

Musafir

#1337 gica popescu

2014-03-07 08:57

Am urmarit evolutia lui Gica Popescu de-a lungul anilor inca de la debutul sau la Craiova. Lucrul cu care cred ca a gresit este acela ca si-a ales prost prietenii si a devenit prea legat de aceste jeguri umane care sunt fratii/verii becali. In rest omul a asudat intens pentru banii sai, are si un gen de naivitate crezand ca poti face afaceri in Romania nu doar cu statul, dovada ca a falimentat in toate initiativele. Nu merita sa stea la puscarie condamnat de justitzia basista si cred ca basescu il va gratia cand ii va conveni lui din punct de vedere electoral, in cel mai bun caz, sau nu o va face.

Musafir

#1338

2014-03-07 08:57

Rusine Romania,am ajuns de rasul lumii ne bagam la inchisoare valorile si criminalii sunt in libertate

Musafir

#1339

2014-03-07 08:58

Mi-am exprimat optiunea : Sustin petitia!

Musafir

#1340

2014-03-07 09:01

Pentru tot ce a facut in sport.

Musafir

#1341

2014-03-07 09:02

Exista in toata justitia din toata lumea degrevari de pedeapsa sau pedepse mai mici pentru personalitati care au adus mult prestigiu tarii. Ce dreptate e asta? Daca omora pe cineva nu facea puscarie. Asa e in Romania.Sunt atitea cazuri de persoane care au omorit in accidente si 3 si 5 pers.si nu au facut nici o zi de inchisoare.Acesti oameni au adus bani in tara nu au furat si distrus avutia nationala ca oamenii politici care au scos banii din tara. Libertate pt Gica!

Musafir

#1342

2014-03-07 09:02

este un ambasador al Romaniei in strainatate

Musafir

#1343

2014-03-07 09:03

Vreau sa fie gratiat Gica Popescu
avocatul diavolului corupt

#1344 nu vreau eu

2014-03-07 09:03

gica nu este singurul infractor al Ro, el s-a chinuit sa si fac un nume peste hotare ani de zile si a muncit din greu. este singurul vinovat ca renumele castigat in ani de zile prin munca l-a pierdut intr o sigura zi. el este un om foarte cerebral si de aceea cred ca stia in ce s-a bagat cand a facut ingineriile financiare. sunt foarte multi care ar trebui sa i urmeze pe cei 8 si nu ma refer strict la fotbal. in viata trebuie sa te ghidezi dupa principiul "nu conteaza ce ai fost, conteaza ce ai ajuns", iar gica a ajuns un infractor cu voia lui. odata ajuns in varful piramidei a crezut ca nu poate pati nimic. acum nici nu a intrat bine si vrem sa l gratiem. la asta ar fi trebuit sa se gandesca el atunci cand a incasat ilegal comisioanele din transferuri si nu a declarat sumele reale de transfer si aparea la tv in costume scumpe sa ne vorbeasca de hotia din fotbal si de moralitate. cred ca ii prinde bine sejurul 3 ani o luna si 10 zile (9 nopti pt cunoscatori). este o drama pentru famillia lui si pentru cei apropiati dar este o drama pe care si a asumat o. v am pupat.

Musafir

#1345

2014-03-07 09:03

Omul Gica Popescu merita gratierea datorita faptului ca a restituit suma de bani imputata, dar si recunoasterea faptei.
Din prisma performantelor lui profesionale, nu cred ca se poate vorbi de gratiere. Sunt o gramada de politicieni, sportivi, etc ... in lume, activi sau retrasi din activitate, cu performante asemanatoare sau chiar mai mari, care au fost in aceeasi situatie. (vezi Steffi Graf , Boris Becker, etc)

Musafir

#1346

2014-03-07 09:05

Gica Popescu a gresit si trebuie sa plateasca pentru asta, dar in dimensionarea unei pedepsei cred ca trebuie sa se tina cont de tot comportamentul omului in cauza, pana la momentul respectiv.
De asemenea nu inteleg absolut de loc atitudinea celor 2 judecatoare, care au marit pedeapsa cerura de procurori si in cazul lui Gica Popescu. Probabil au vrut sa dea o "lectie", au vrut sa inspire teama celor care incalca legea. Cred ca au gresit grosolan cand au aplicat aceasta "lectie" si in cazul lui Gica Popescu, avand in vedere omul si realizarile lui.

Musafir

#1347

2014-03-07 09:06

HELP FOOTBALL!
Cristi

#1348 fara cuvinte

2014-03-07 09:08

Nu inteleg cum concetatenii mei sunt atat de limitati: a fost gasit vinovat trebuie sa plateasca indiferent de cine este!!! Omul asta a participat constient la un furt organizat. De ce nu ar fi eliberati si cei care au furat pentru ca nu aveau ce manca acasa?
Cum poti fi atat de limitat intelectual incat sa spui ca trebuie eliberat un hot?

Musafir

#1349

2014-03-07 09:10

ar trebui semnată o petitie pentru condamnarea la moarte a tuturor judecătorilor si avocatilor care au retrocedat ilegal mosiile grofilor unguri hortiști din Transilvania

Musafir

#1350

2014-03-07 09:10

Hai sa ne susținerea valorile!!....chiar dacă si ei sunt oameni si mai si greșesc!