Examen National
Voiam sa specific faptul ca cei ce au scris ca si raspuns 8 sunt jigniti pe diferite grupuri de pe facebook sau de catre unele persoane din punctul meu de vedere fara noima. Casuta neagra semnifica numarul de elevi astfel cei ce au scris 3 au privit defapt la nota 3 ci nu la 3 elevi. 8 elevi au avut nota 5 si 5 elevi au avut nota 3. Stiu ca foarte multi profesori de matematica au spus ca raspunsul corect este 8. Deci ii sustin si pe cei ce au ales 8 dar si pe cei ce au ales 3. Suntem la fel de multi. Speram sa se puncteze si 8 ca raspuns.
E ca si cum am face o petiție pentru 1 + 1 = 3 hai sa fim seriosi
This comment has been removed by the person who wrote it.
Până şi doi profesori de matematică au spus că rezultatul 8 este corect.
Mai analizaţi.
Hai mai lasati-o! Am o prietena care a reusit sa ia in clasele V-VIII numai 10 pe linie+ a incheiat cu 10+ va lua 10 curat la romana si a pus 8 in loc de 3 la mate. Si ce? A fost un exemplu pentru toti ceilalti colegi ai mei. S-a resemnat si a trecut peste. Oricum v-a lua 9,50 si va intra la CEL MAI BUN liceu din oras. Ar trebui sa fie un exemplu si pentru voi. Asa e viata: o curva. Asta nu inseamna ca trebuie sa va rastiti la ea, ci doar sa o ignorati cand va face avansuri. Am semnat pentru ea, ca sa vad ca isi realizeaza visurile, dar sincer nu cred ca se va face nimic, asa ca resemnati-va si voi.
baremul deja a aparut....si raspunsul din barem este 3.....daca eu si inca n elevi au observat ca este 3 nu vad de ce altii au fost indusi in eroare
BA SANTETI TOTI PROSTI SA MOARA FAMILIA MEA CUM SA FIE 3 SI 8 CA NORMAL CA E 1
Re:
#951:8 nu este mai gresit fata de 3. Daca e sa o luam logic 3 e raspunsul gresit. Dar fie si ca voi.
notarea se face de la 1 la 10 ce era asa neclar?
Re: Re:
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
A fost un lucru foarte usor si nu sunt de acord ca cei care au scris un raspuns gresit sa fie luat in considerare. Rusine aluia care a facut petitia