Examen National
Aceasi diagrama si anul trecut
Anul trecut a fost data aceeasi diagrama si nu s-a sesizat nimeni! Diagrama nue gresita.
Daca nu stiti sa cititi un grafic nu va mai cacati pe voi, de ce sa fie in avantaj cei car eau gresit?
Imi bag pla in petitia voastra. Toti care au pus 8 sunt niste prosti.
Re: Re:
#878: Alexandru - Re: ușor nebunule ai scris și tu la nimereala și te dai mare inteligent ai făcut cumva totul perfect?
Exercitiul 6, subiectul 1, a fost formulat corect si clar de data aceasta de catre MEC (am vazut altele, cu adevarate gafe in alti ani..., pe la bac sau la evaluare nationala cls a 4-a, la mate, chimie) cu legenda corespunzatoare si, mai mult, in concordanta cu o prezentare fireasca, normala. Totodata exercitiul este asemanator cu unul din bibliografie, mai precis cu unul dintr-o culegere "cu exercitii dupa modelul MECS" aparuta recent. (O fi fost vreunul dintre autorii acesteia in comisia de elaborare a subiectelor...? Sau stimatii membri ai comisiei amintite n-or fi fost in stare sa utilizeze vreun Excel sa deseneze un grafic cu alte valori...? Deh, e mai usor, si chiar la moda, cu Copy/Paste...).
Oricum singurul raspuns corect este evident " 3 ", iar notarea trebuie sa tina cont doar de corectitudinea raspunsului si nu de vreo majoritate.
Dr. Ing. L. F.
P. S.
Dar daca cineva din semnatarii acestei petitii are vreo pila barosana la MEC..., se poate rezolva probabil...
Era destul de logic ca notele nu puteau fi pana la opt. Deci raspunsul corect este 3
Pentru ca nu mi se pare normal sa dam un astfel de subiect la evaluarea nationala care este atat de importanta pentru copiii care chiar muncesc sa ajunga undeva.
Idioti
Nu semnati cacatul asta. NU semnati pentru prostia unor indivizi care nu stiu sa citeasca un grafic dupa 8 clase. E inadmisibil ce vreti voi. O sa ajungem o natie de ratati si redusi mintal.
Invatati in pula mea sa cititi un grafic, nu mai cautati scuze ca sunteti incompetenti.
Subiectul a fost mai mult decat clar
Re: ba da,puteau fii note pana la 8...dar nu de la 0,nota 0 nu exista
Re: NU MAI JUDECATI .
CICA SUNTEM AUTISTI CA NU PUTEM CITII UN GRAFIC , E AUTISTA JUMA DE TARA?
Re: Re:
Hai sa fim sinceri.
Cine plm crede ca baga ministeru' in seama o petitie facuta de un drac revoltat ca n-a stiut sa faca o diagrama simpla?
| This discussion has been closed. |
Re:
#880: -
Baga-mi-as pula in ma-ta si in petitia ta.
Un om sincer.