Examen National
Re:
Cine e suparat?! Eu nu am absolut nici un motiv, copilul meu a raspuns corect la problema aceea ridicol de simpla si se afla in plutonul fruntas pe tara.
A, te referi la individul acesta pe care l-am denumit "intelectual" in bataie de joc (altceva nici nu merita)?
Manifestarile sale reflecta planul existential in care salasluieste.
Oricum, simt o frustrare in postarea ta...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Bine ca "recunosti" tu in locul lor. Ipocrizia nu are limite. Ce putea sa urmeze, dupa milogeala?!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Elevii nu stiu sa recunoasca atunci cand gresesc. Trebuie sa faca mami si tati galagie ca le-a indus Ministerul odraslele in eroare.
Re: Mda.
E o problema simpla. Dintre cei pe care ii cunosc, cei ce stiu interpreta un grafic au raspuns corect. Daca la aceasta problema s-ar da punctaj maxim si pt raspuns 8 atunci cei care au interpretat corect ar fi nedreptatiti. Totusi este o concurenta pentru intrarea in liceu.
Re: Re:
#2417: Cata - Re:perfect de acord,cred ca esti revoltat deoarece nu ai vazut legenda! !
FRe: Re: Re: Re: aici e locul titlului
#5749: - Re: Re: Re: aici e locul titlului
Fa sau ba parinte prost, sa stii ca, sincer, imi bag pula in soarta copilului tau. Sper sa-l vad mort la stirile de la ora 17 impreuna cu tot neamul vostru de "netoti". Va bag muie, fraierilor!
Re: FRe: Re: Re: Re: aici e locul titlului
#5761: profesorul de matematica - FRe: Re: Re: Re: aici e locul titlului
Mai bine spera sa se indure Demiurgul de tine si sa-ti scurteze suferinta, scursura bolnava de pe centura societatii.
Eu iti urez totusi sa ai o existenta lunga, chinuitoare si, in final, purificatoare. Stiu, sunt un naiv...
Te las in neputinta ta.
Re:
De ce ai rasplati niste copii prosti cun cateva puncte in plus? Mi se pare absurd, nu e vina profesorilor ci a copiilor.
Penibil
Sunteti penibili cu aceasta petitie. Era mura-n gura totul. Este jenant ca un elev de clasa a 8-a sa nu rezolve o problema de maxim 5 secunde. Asta arata clar nivelul lor de pregatire, dar si pe cel al dascalilor. Vina este si a parintilor care au timp de orice dar de propriul copil nu, in schimb sunt revoltati si fac scandal ca formularea a fost defectuoasa la un exercitiu pe care odorul trebuia sa-l rezolve la o trecere cu privirea. Poate trebuiau sa dea teste la butonat smartphone-ul, postat pe facebook sau ceva strategie pentru ultimul joc de ps4. Rusine!!!
43800 de oameni mediocrii, nesimțiți și fără scrupule !!! Aceiași problema a fost anul trecut, elevii care au greșit nici măcar nu s-au obosit sa se uite pe subiectele din 2015 !! E absolut aberant!
Re:
Buni? Raportat la ce?
Cat de "buni" pot fi niste elevi care nu sunt in stare sa rezolve banalitatea asta?
Asa ii vad probabil niste adulti la fel de incapabili. Cum zicea cineva pe aici, si Sexy Braileanca a fost olimpica la matematica. Poate sa o dovedeasca oricui doreste.
Acesta este rolul unor examene de acest gen. Sa ii separe pe cei care gandesc cu adevarat de "mecanici". Fara a tine cont de framantarile unor frustrati.
http://eftimie.net/deci-copilul-tau-e-prost-cum-procedezi/ - tot ce am de zis in ceea ce priveste situatia de aici
Re: Re: FRe: Re: Re: Re: aici e locul titlului
#5762: - Re: FRe: Re: Re: Re: aici e locul titlului
Esti un prost, nu te mai da Eminescu in fata mea ca esti de cacat. Ce mortii ma-tii imi vorbesti mie asa ma, ce, ma crezi vreun Malone? Baga-ti-as pula in gat si lua-ti-as mortii in pula unu cate unu pana va duceti dreacu cu toti. Hai mai da-va-n pula mea ca deja m-ati enervat, futu-va-n gat. Baga-mi-as pula in toata generatia voastra de copii paduchiosi si de parinti prosti, baga-mi-as pula in tot ce inseamna sustinatorii acestei tentative de petitii. SA VA FUT TOTI MORTII IN GAT! HAI JET!
Re: Re: Re: FRe: Re: Re: Re: aici e locul titlului
#5772: profesorul de matematica - Re: Re: FRe: Re: Re: Re: aici e locul titlului
Calmeaza-te copilas. Nu trebuie sa ne arati noua cat de cult esti tu
Singurul argument pertinent pentru aceasta petitie ar fi ca elevii sunt handicapati si nu ar trebui obositi cu astfel de exercitii. Desigur, elevii nu sunt handicapati, deci petitia ar trebui sa cada.
Re: Este inadmisibil
#53: Vreau o schimbare - Este inadmisibil
cum dracu intelegeai ca sunt pe orizontala daca ele cresteau pe verticala?
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#32: Ajshdhsk - Re: