Examen National
Re:
Prietene, in dreapta graficului era clar scris ca ceea ce era gri inchis, respectiv coloanele, reprezinta numarul elevilor. Deci 8.
Nu am stiut care varianta era corecta.Am sustinut examenul azi.
Re:
Care este logica ta, musafir nepoftit?
Daca susti ceva adu si argumente . Iar in absenta acestora, toti cei ce au semnat petitia vor face(ce spuneai tu) ...pe tine . Absolut.
In alta ordine de idei, daca vrei sa-ti duci stralucita minte la plimbare tu sau cei ce au conceput acest subiect, si iti iei o harta sa te ajute sa nu te ratacesti, harta o interpretezi dupa legenda, corect? Evident daca te duce mintea.
Tot asa si acea diagrama.
Diagrama a fost corecta. Notarea incepe de la 1 si se termina la 10, este o regula esentiala a notelor scolare. A fost un exercitiu de logica si nu trebuie reconsiderat. Nici macar de logica.. a fost unul de atentie!
asa ceva frate ? sa se piarda 0,5 pt ce?? pt greseala altora?
TREBIUE SA FIE LUATE AMANDOUA IN CONSIDERARE!!!!!!!!!
Diagrama a fost de vina , nu copii , ei au facut fiecare alegerea buna ! nu ar trebuii sa le furam ocazia celor care au scris 8 sau celor care au scris 3 , mi se pare inregula ambele raspunsuri !
Legenda diagramei nu a fost clara.Domnule Ministru solicit punctarea ambelor răspunsuri 3 si 8 Mulțumim anticipat!
Hei,sa ma pupati in pula <3
ba daca sunteti voi neatenti , acum sa va fie de bine . Trebuia sa va duca si pe voi capu
E de inteles la un examen de nivel national ca elevul poate intampina emotii la exercitii de genul asta.In orice caz,dupa logica raspunsul era 3,dar dupa gandirea normala a unei diagrame era 8.Copii pot fi derutati de astfel de intrebari,care dupa parerea mea,nu evalueaza abilitatea matematica,ci arata doar reactiile diferite ale copiilor in situatii de stres.
Re:
Ba scalvule , sa iti explic cum sta treaba , elevul tau nu sufera pentru ca e un retardat si un inapt , subiectul e foarte clar redactat , eu , si prietenii mei , de la politehnica cibernetica , am vazut subiectul , si e jalnic , cand eram noi in clasa a 8a era de 102342342 mai greu , daca va plangeti si pentru atat , e vai de capul vostru
Re:
Celor de la sesiunea speciala le-au formulat cerinta mult mai clar!
Re:
Esti incult din cate se vede si taci in mortii tai de pişat ca iti pun capac cand vrei nici nu stii cum e sa fii stresat puțoiule.
Re: Re: Re:
Nu se specifica nicio axa, dragul/draga mea! nu exista nota 0, trebuia sa realizezi ca aia e axa cu numarul de elevi :)) trebuie mai nou sa vina doamna directoare sa iti rezolve si examenul daca tot e prea ambiguu tot?
| This discussion has been closed. |